NB I

Megoldásra vár a Tisza-kérdés

Kovács Zoltán, a DVTK sportigazgatója szerint előfordulhat, hogy lesz érdeklődés Kádár Tamás iránt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Borsod Online érdeklődésére Kovács Zoltán, a Diósgyőr sportigazgatója elmondta, már az ősz folyamán elkezdték a felkészülést a lehetséges személyi változásokra, és ezen a téren jelenleg is folynak a tárgyalások.

– Az lenne a legideálisabb, ha január tizenötödikére, mire kezdődik a téli felkészülés, realizálódnának az elképzeléseink, de ez nyilván nem csak tőlünk függ – mondta Kovács Zoltán. – Két-három érkezővel számolunk, szem előtt tartva a gazdasági lehetőségeinket, ami annyit jelent, hogy akkor lesz új emberünk, ha lesz távozó, a létszám nagyságán nem kívánunk módosítani. Akad olyan, aki nem elégedett azzal, amennyi lehetőséget kapott, és olyan is, akivel mi nem voltunk megelégedve.

Tisza Tiborral kapcsolatban a sportvezető elmondta, a szezon vége felé kevesebb játéklehetőséget kapott annál, mint amennyit szeretett volna, a csapat azonban nélküle is eredményes volt, éppen ezért nehéz lenne vitatkozni Tomiszlav Szivics vezetőedző döntésével. A komoly kvalitásokkal bíró futballista helyzetének megoldása lesz a téli szünet egyik feladata…

Szurkolói berkekben szívesen látnák a DVTK együttesében az MTK 22 éves támadóját, Csiki Norbertet.

– Csiki Norbi egy tehetséges fiatal játékos, akit hosszútávú, élő szerződés köt az MTK-hoz, ezért nem realitás, hogy meg tudjuk szerezni – szögezte le Kovács Zoltán.

Az Észak-Magyarország úgy értesült, hogy a német Mönchengladbachnál, annak második számú gárdájánál lévő 19 éves Szenes Bence megszerzése is szóba került.

– Még a nyáron volt téma, hogy esetleg jöhet, hiszen koránál fogva az U21-es csapatunkban is tudna futballozni, ahol szintén kellenek a jó csatárok. Ő az a kategória, aki az NB I-ben rögtön talán nem tudna segíteni, sokkal inkább a jövő embere, de a leigazolása újra nem vetődött fel – említette a DVTK sportigazgatója.

Kovács Zoltán szerint jelenleg Kádár Tamás a keret legértékesebb labdarúgója, válogatott, és kiválóan játszott az őszi szezonban, ezért előfordulhat, hogy lesz iránta érdeklődés.

Olvasói sztorik