NB I

Távozik a Videoton edzője?

José Gomes szerint ő a megfelelő ember ennek a projektnek a vezetésére, de vajon a vezetők is így gondolják?

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu értesülése szerint hamarosan távozik a Videoton vezetőedzője, José Gomes. Csapata október közepén, a 11. forduló után még négy ponttal vezette a bajnoki tabellát, azóta azonban kikapott a Honvédtól, a sereghajtó Kaposvártól, illetve legutóbb a Fraditól, valamint döntetlent játszott a Diósgyőrrel és a Haladással. Ennek köszönhetően a téli szünetre második helyezettként vonulhat a csapat, a listavezető Debrecenhez képest négypontos hátrányban. Arról nem is beszélve, hogy kiestek a Magyar Kupából, mert a nyolcaddöntő két mérkőzése során egyetlen gólt sem rúgtak a Diósgyőrnek.

A gyenge eredménysoron kívül komoly kritika a székesfehérváriakkal kapcsolatban, hogy a játékuk nem közönségszórakoztató, és nem igazán lehet látni, hogy taktikailag mire törekednek.

Valószínűleg José Gomes is érzi, hogy számára közeleg a vég a székesfehérvári klubnál, hiszen a vasárnapi, Ferencváros elleni mérkőzés utáni nyilatkozatában már utalt az esetleges távozására.

– Egy futballedző élete mindig a klubvezetőktől függ. Nem látok bele az ő fejükbe. Azt tudom, hogy én vagyok a megfelelő ember ennek a projektnek a vezetésére. Tudom, mik a céljaink, tudom, mi kell ahhoz, hogy mindezt elérjük. A döntés azonban a tulajdonosé. Amikor azt mondtam, hogy bajnokok leszünk, én adtam az arcomat ehhez, vállaltam és most is vállalom amit akkor mondtam. Ehhez a projekthez én vagyok a megfelelő ember – idézi José Gomes szavait a vidi.hu, ahol egyébként az edző teljes nyilatkozata elolvasható.

Olvasói sztorik