NB I

Konkrét ajánlat Radó Andrásért

Külföldi csapatok érdeklődnek a Haladás fiatal támadója iránt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Minden bizonnyal most sem lesz mozgalmas a téli átigazolási időszak a Szombathelyi Haladás csapatánál. Azonban a vezetőség egyáltalán nem tétlenkedik, folyamatosan tárgyalnak a lejáró szerződésű labdarúgóikkal.

Tóth Miklós a klub honlapjának elmondta, a csapat egyik legnagyobb értéke, Radó András több külföldi csapat figyelmét is felkeltette, de vele is hosszabbítana az együttes, csak úgy, mint a válogatott Guzmics Richárddal.

– Guzmics Richárd szerződése a bajnokság végén lejár, szeretnénk hosszabbítani, ezért megtettük ajánlatunkat válogatott hátvédünk számára – nyilatkozta Tóth Miklós, a Haladás ügyvezetője. – Egyelőre még nem kaptunk választ. Rajta kívül Schimmer Szabolcsnak és Nagy Gábornak is jeleztük, bár mindkettőjük szerződése nyárig tart, már most hosszabbítanánk velük. Radó András kontraktusa még 2015 nyaráig él, de ha rajtunk múlik, vele is hamarosan hosszabbítunk, újabb egy évet szeretnénk aláíratni a futballistával. Radó remek szezont fut, így több külföldi együttes érdeklődését is felkeltette, akad köztük olyan is, amely konkrét vételi ajánlatot is tett – a csapat neve és az összeg nem publikus. Magyarországról nem érdeklődtek Andris iránt.

Olvasói sztorik