NB I

Másfél év után meggyanúsítva

A Rangadó.hu 21 hónappal ezelőtt megírta, hogy Zoran Supicsra vallottak a bundaügyben.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu érdeklődésére Nagy Andrea, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője elmondta, hogy egyrendbeli, gazdálkodó szervezet dolgozója által kötelességszegéssel elkövetett vesztegetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták a bundaügyben Zoran Supicsot, a Diósgyőr egykori játékosát.

A 29 éves védő a 2010. május 5-én lejátszott Diósgyőr–Nyíregyháza (0-1) NB I-es mérkőzés miatt lett gyanúsított. Nagy Andrea hangsúlyozta, hogy ez a meccs, és ez a gyanúsítás nem az új, vagy második bundaügyhöz tartozik, hanem a régihez, az elsőhöz, de annak egy új szála, amelyben jelenleg a szerb légiós az egyetlen gyanúsított.

Zoran Supics három és fél évvel ezelőtt a Győri ETO kölcsönjátékosaként szerepelt a DVTK színeiben, majd Pápa került, de amikor idehaza kirobbant a bundabotrány, eltűnt az országból.

A Rangadó.hu már 21 hónappal ezelőtt, 2012. február 22-én megírta, hogy Zoran Supicsnak milyen szerepet szántak a szervezők a bundameccseken, mindezt eredeti dokumentumokkal igazoltuk, a Lombard Pápa idén nyáron mégis visszaigazolta a játékost.

A pápaiak rövid időn belül a második légiósukról kénytelenek lemondani a bundaügy miatt.

Olvasói sztorik