NB I

Leonardo sajnálja az edzőváltást

A Fradi brazil légiósa azt is elárulta, hogy a fizetések nem mindig időben érkeztek.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Ferencváros brazil játékosa, Leonardo Santiago az Instagram nevű közösségi oldalon üzent a klubelnöknek, és azt is elárulta, hogy a Fradinál csúsznak a fizetések:

„Üdvözlöm, Uram! Nagyon csalódottan fogadtam a hírt, miszerint ki akarják rúgni az edzőnket, aki véleményem szerint minden tőle telhetőt megtett, és sok erőfeszítést hozott a klubnál végzett munka érdekében. Még inkább azért vagyok csalódott, mert a fizetések nem mindig időben érkeztek… Szeretnék leülni, és beszélni a helyzetről, hogy mindenkinek megfelelő megoldást találjunk. Leonardo.”

Ugyanazon az oldalon Leonardo portugál nyelven is üzent a követőinek:

„Nagyon szomorúan ébredtem, mert megtudtam, hogy a klub elküldte az edzőt, bár megértem, hogy egy futballcsapatnak eredményeket kell felmutatnia. Meg kell érteniük, ahhoz, hogy bajnokok legyünk, tiszteletben kell tartani a játékosokat. Amikor megérkeztem Magyarországra, rengeteg dolgot ígértek, de most azt látom, vannak, akik nem akarják, hogy a legjobb legyen a Ferencváros… Sosem tapasztaltam még pályafutásom során, hogy egy klub ne fizesse ki a játékosait. Nagyon fájdalmas dolog ez, az eddigi három nagy csapatomnál ilyet még nem éltem át. Nagy csapatot akarnak építeni, anélkül, hogy felelősséget vállalnának a játékosok iránt… Előretekintek, szép napot.”

Olvasói sztorik