NB I

Moniz marad, Böde rendben

Leonardo hat hónap után tért vissza. Egy félidőt játszott a brazil játékmester.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szerdán a Ferencváros 2-0-ra nyert a Tatabánya ellen a Ligakupában. A fővárosiak nagyobb erőfeszítés nélkül hozták a kötelező győzelmet Gyömbér Gábor és a Busai Attila góljával. A mérkőzés végkimenetelénél talán jobban foglalkoztatta a Fradi-szurkolókat, hogy kedvencüket, Böde Dánielt a 76. percben le kellett cserélni, a csapat vezetőedzőjéről, Ricardo Monizról pedig felröppentek olyan pletykák, hogy a Diósgyőr elleni mérkőzés előtt beadta a lemondását.

Annak ellenére, hogy ezen a héten a világbajnoki pótselejtezők miatt nem rendeznek fordulót az NB I-ben, eseménydús hete van a Ferencvárosnak…

Szerdán robbant a hír, miszerint Ricardo Moniz vezetőedző és Kubatov Gábor klubelnök összeszólalkozott, és a vita végén a holland mester felajánlotta a lemondását. Estére az edzőt képviselő menedzseriroda már cáfolta és híreket, így a zöld-fehér híveknek nem kell aggódniuk a szimpatikus szakember elvesztése miatt.

Böde Dániel bokasérülése találgatásokra adhatott okot, de a Rangadó.hu megkeresésére a válogatott futballista menedzsere, Stijacic Radovan elmondta, a csatárnak, csak egy-két napot kell kihagynia, komoly problémája nincs.

Végül eljött az a pillanat is, amit minden Fradi-szurkoló várt. Leonardo, a brazil játékmester féléves kihagyás után ismét pályára léphetett a Ligakupa-meccsen. A brazil futballista szárkapocscsontja májusban tört el, a Győr elleni mérkőzésen, amikor Marek Strestík hátulról belerúgott. Abban a pillanatban sokan úgy gondolták, hogy a technikás játékos karrierje véget ért, de a klub szakmai stábja biztosította arról, hogy újra csapatban szeretnék látni.

Olvasói sztorik