NB I

Hatot rúgtak Lovrencsicsék

Király Gáborék 1-0-ra legyőzték a Stieberrel és Korcsmárral felálló Fürth csapatát.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra ezekben a ligákban. Gyűjtőcikkünkben a hétfői játéknap történéseit foglaltuk össze.

A Lovrencsics Gergőt foglalkoztató Lech Poznan a Cracovia otthonában lépett pályára a lengyel élvonal 17. fordulójának zárómeccsén. A magyar szélső együttese gálázott idegenben, és 6-1-es győzelmet aratott. A kezdőként pályára lépő Lovrencsics három gólban is szerepelt vállalt, két gólpasszal és egy góllal vette ki a részét a nagy diadalból. A Lech ezzel a sikerrel feljött a negyedik helyre a tabellán.

A német másodosztály 15. fordulójának zárómeccsén a Király Gáborral a kapuban felálló 1860 München a Stieber Zoltánt és Korcsmár Zsoltot foglalkoztató Greuther Fürth csapatát fogadta. A bajorok 1-0-ra nyertek a tavaly még élvonalbeli vendégek ellen, akiknél Stieber és Korcsmár is kezdőként lépett pályára, előbbit a 81. percben lecserélte edzője.

Olvasói sztorik