Hírek

Szalainak tíz perc jutott

Gyűjtőcikkünkben a magyarok szombati mérkőzéseit összegeztük.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük. Gyűjtőcikkünkben a szombati játéknap történéseit foglaltuk össze.

A német élvonalban szereplő Schalke 2-0-s előnyt leadva, 3-2-s hátrányból mentett pontot a Frankfurt otthonában. A 3-3-ra végződő találkozón a kézműtétje után visszatérő Szalai Ádám csereként valamivel több mint tíz percet kapott a vendégeknél.

Kenneth Otigbával a pályán játszott 1-1-es döntetlent a Heerenveen a PSV otthonban. A vendégek emberhátrányban is vezetéshez jutottak, a 90. percben azonban 1-1-re hozta a meccset az Eindhoven. A Németh Krisztiánnal felálló Roda megszenvedett a 20. perctől kettős emberhátrányban játszó Alkmaar ellen. A hazaiak kétszer is vezetést szereztek, de a 91. percben pontot mentettek Némethék. A magyar támadó 80 percet töltött a pályán.

Köteles László négy gólt kapott a Vass Ádámot a kispadon pihentető Oostende csapatától a belga élvonalban. A találkozó 4-0-s hazai sikerrel zárult.

A dán bajnokságban szereplő Odense a 93. percben mentett pontot a Randers otthonában. A vendégeknél Vadócz Krisztián a 80. perctől volt a pályán.

Az orosz bajnokság szombati játéknapján a Tom Tomszk a Kazan együttesét látta vendégül. A sokáig 0-0-ra álló találkozón a hazaiak a 63. perctől emberhátrányban játszottak, melyet a Kazan a 80. percben gólra is váltott, így 1-0-s sikert aratott idegenben. A Tomszk színeiben Pintér Ádám a 88. perctől volt pályán.

Az olasz másodosztályú Padova Laczkó Zsolttal a kezdőben játszott 2-2-s döntetlent a Bari vendégeként. Laczkó végigjátszotta a találkozót, egy sárgát gyűjtött össze, Feczesin Róbert viszont csak a kispadról követte az eseményeket. Kovácsik Ádámék mérkőzése elmaradt, így a Carpi egy későbbi időpontban találkozik a Sienával.

A német másodosztályban szereplő Ingolstadt Hajnal Tamás nélkül aratott 1-0-s győzelmet a Köln otthonában. Filkor Attila is csak a padon kapott szerepet a francia második vonalban szereplő, a Lens otthonában 2-0-s vereséget szenvedő Chateauroux színeiben. Megyeri Balázs is csak padozott a görög Olimpiakosz 4-1-es sikere alkalmával.

Olvasói sztorik