Hírek

A Huszti-gól ellenére vereség

Gyűjtőcikkünkben a magyar játékosok vasárnapi mérkőzéseiről olvashatnak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük. Gyűjtőcikkünkben a vasárnapi játéknap történéseit foglaltuk össze.

Huszti Szabolcs góljával szerzett vezetést a német első osztályban a Hannover a Hamburg otthonában. Az előny azonban nem tartott ki sokáig, hamar egyenlített a hazai együttes, a második félidőben pedig újabb két találatával el is döntötte a három pont sorsát (3-1).


Huszti Szabolcs gólja

Két légiósunk is vasárnap lépett pályára az orosz élvonalban: Dzsudzsák Balázs végigjátszotta a Dinamo Moszkva Lokomotív elleni városi rangadóját. A magyar szélső csapata 1-0-s vereséget szenvedett. Koman Vladimir csereként a 86. percben jutott szóhoz a Szamara ellen 1-1-s döntetlent játszó Uralban.

A holland élvonalban Babos Gábor és Bodor Boldizsár is csak a kispadon kapott helyet a Bredában. A csapat a Twente otthonában 5-2-es vereséget szenvedett. Adorján Krisztián a kispadon kapott helyet a Zwolle ellen 0-0-s döntetlenre végző Groningenben.

Zsinórban második vereségét szenvedte el az osztrák listavezető Salzburg. Gulácsi Péterrel a kapuban 2-1-re kapott ki a Rapid Wientől.

Vanczák Vilmos is kezdőként lépett pályára a svájci Sion színeiben. Csapata a Zürich otthonában szenvedett 4-1-es vereséget.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik