NB I

Völgyi Dániel is megsérült

Talán nem kell műteni a bajnokcsapat védőjét.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Koltai Tamás után újabb játékos esett ki az ETO csapatából ezen a héten. Völgyi Dániel a csapat szerdai edzésén sérült meg. Kiderült, hogy hasonló sérülése van, mint Rudolf Gergelynek.

– Völgyi Dánielnek részleges külső oldalszalag-szakadása van a bal lábában. Az első diagnózis szerint öt-hat hét kihagyásra kell számítani nála, de ez alatt is végezhet speciális munkát – mondta a klub honlapján Holakek Zoltán rehabilitációs edző. – A jövő hét elején újabb vizsgálatokra lesz szükség, akkor dől el, hogy meg kell-e operálni vagy sem. Most úgy tűnik, arra van nagyobb esély, hogy nem. A játékos hamarosan egy speciális injekciókúrát is kap. Ugyanezt Rudolf Gergely már megkapta, akinek hasonló problémája van. Neki most négy nap teljes pihenőre van szüksége, ezután pedig négy napig csak egyenes vonalú mozgást végezhet. Ha ezen is túl van, akkor már megkaphatja a teljes terhelést.

A Honvéd ellen készülő bajnokcsapat vezetőedzője, Pintér Attila nem számíthat Völgyi, Rudolf, Koltai, valamint Takács Ákos játékára. Bár Dudás Ádám már a csapattal edz, de még nincs olyan állapotban, hogy bevethető legyen, ráadásul Kamber sem játszhat, részleges combizomszakadás miatt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik