NB I

Eltört Koltai Tamás talpcsontja

Négy éve már volt hasonló problémája a győri játékosnak, de akkor nem kellett műteni.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Amilyen jól sikerült a tavalyi év Koltai Tamás számára, az idei legalább annyira peches, hiszen ismét műtét vár rá, 2013-ban nem először. Csupán néhány mérkőzésen tudott játszani, máris újra megsérült, ezúttal rosszul érkezett a talajra és eltört a talpcsontja.

Dr. Ágh László, a Győri ETO orvosi stábjának vezetője a klub honlapján elmondta: a válogatott játékos lábközépcsontja tört el. Miután október végét írunk, és a gyógyulás, majd a rehabilitáció több mint másfél hónapot vesz igénybe, ki lehet jelenteni, hogy idén már nem léphet pályára.

– Egy reccsenést éreztem, és azonnal tudtam, hogy baj van. El sem hiszem, hogy ez velem történik, ahogy játékba lendülnék újra jön egy sérülés – mondta Koltai Tamás. – Négy éve volt már hasonló problémám, de akkor nem kellett műteni. Most komolyabb a gond. A szünetben, amikor bebicegtem az öltözőbe vigasztaltak a társak, de már akkor látni lehetett, hogy baj van, mert nagyon bedagadt a talpam. Még ma elvégzik a műtétet, remélem minden rendben lesz, és jövőre újra olyan teljesítményt tudok nyújtani, amire büszke lehetek majd. Ehhez persze jó lenne, ha elkerülnének a sérülések.

Olvasói sztorik