NB I

„A többi csak rajtunk múlik”

Vadász Viktorra és társaira több mint tízezer szurkoló vár a Fradi elleni rangadón.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kilenc mérkőzés óta veretlen az OTP Bank Ligában a Diósgyőr. A csapat ráadásul az ötödik és 11. forduló között zsinórban hét mérkőzést nyert meg, kapott gól nélkül. Utóbbi sorozat a múlt hétvégén, a Haladás otthonában elért 2-2-s döntetlen alkalmával megszakadt.

Vadász Viktor, a DVTK védője a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, nem hatott negatívumként a csapatra, hogy véget ért a győzelmi széria, és most már csak arra koncentrálnak, hogy a Ferencváros ellen ismét megszerezzék a három pontot.

– A Szombathelyen hagyott két pont milyen hatással volt a csapatra?
– Nem lett rosszabb a hangulat az öltözőben amiatt, hogy megszakadt a győzelmi szériánk – válaszolta Vadász Viktor. – Nem volt könnyű dolgunk Szombathelyen, sok csapat el fog vérezni a Haladás otthonában, így nem lehetünk elégedetlenek a döntetlennel. Jó ellenféllel találkoztunk, azonban az is hozzátartozik, hogy most mi sem játszottunk olyan jól, mint korábban. Ezen máris lehet javítani, hiszen szombaton a Fradit fogadjuk Diósgyőrben.

– A szerdai, Cigánd elleni Magyar Kupa-mérkőzésen nem lehetett ott. Követte a találkozót?
– Sajnos nem láttam a meccset, mivel kedd óta egy kisebb betegséggel küzdöttem. Emiatt hagytam ki a kupameccset, és el sem utaztam a csapattal. Szerencsére már százszázalékos állapotban vagyok, csütörtökön én is csatlakoztam a többiekhez. Az interneten persze követtem az eseményeket, láttam, hogy már két góllal is vezetett a Cigánd, de végül sikerült fordítanunk. Sokat nem szabad foglalkozni ezzel a mérkőzéssel, az a lényeg, hogy kiharcoltuk a továbbjutást.

– Már a nemzetközi sajtó is felfigyelt a DVTK menetelésére. Hogyan élik meg ezt a fokozott érdeklődést?
– Jóleső érzés, ha pozitív dolgok jelennek meg a csapatról a médiában. De nekünk továbbra is a játékra kell koncentrálnunk.

– Említette a hétvégi, Ferencváros elleni rangadót. A szurkolók bizalma töretlen a csapat felé, ennek fényében milyen hangulatra számít?
– Biztos, hogy remek hangulat vár ránk. Ha jól tudom, már hétfőn elfogytak a jegyek a találkozóra, telt ház fogadhatja a csapatokat. A szurkolók biztosan mindent meg fognak tenni a lelátókon, a többi pedig csak rajtunk múlik. Természetesen ekkora érdeklődés mellett nem lehet más a cél, mint a győzelem megszerzése. Nem szeretnénk csalódást okozni a fanatikusainknak.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik