NB I

A nap híre: Tóth Bence távozása

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu állandó szakértője, a magyar futball iszonyait és viszonyait egyaránt kiválóan ismerő Sport Zoltán minden alkalommal az előző nap általa legérdekesebbnek ítélt focihírét kommentálja.

Íme, a szerdai nap híre, miszerint Tóth Bence biztosan távozik a Lombard Pápa csapatától, már a városból is elköltözött:

Amióta az NB I-ben szerepel a Pápa, most kezdte a legjobban a szezont. Ez nem véletlen, hiszen a keret erősödött. Kenesei Krisztián még mindig Magyarország egyik legjobb támadója, ha normálisan edzésben van. Leigazolták többek között Ivancsics Gellértet és Orosz Márkot, de Griffiths, Tóth Bence és Quintero sem rossz játékosok. A lendületes kezdés után viszont nagyon visszaesett a csapat, ez egyfajta dekoncentráltság miatt is bekövetkezhetett, illetve szakmai vagy morális okai is lehetnek.

Tóth Bence annak idején a Fradiban bontogatta szárnyait, voltak jó meccsei, aztán Pápára került. Nem egy terminátor, de jól cselez, a rúgótechnikája pedig átlagon felüli. Magyar középszinten jó futballista. Játszott az előző edzőknél, sőt Tóth Bálintnál is. Nem tudom mi a valós oka, hogy még az edzéseket sem látogathatja, de biztosan történt valami, mert nem hiszem, hogy másfél hónap alatt rosszabb játékos lett, mint előtte. A képességei alapján bármelyik élvonalbeli csapatba beférne.

Kíváncsian várom, télen hova igazol. A magyar labdarúgás támadó középpályásokból nem áll olyan jól, hogy ő ennyire partvonalon kívülre kerülhessen. Kívánom neki, hogy találja meg a helyes utat.

Olvasói sztorik