NB I

Döglött akták

Több hónap után ismét téma a Győri ETO – Videoton kupameccs utáni balhé.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Több hónapos jogi csatározást követően bizonyosodott, hogy szakszerűtlen és szabálytalan volt az MLSZ fegyelmi bizottságának határozata a májusi Győri ETO – Videoton Magyar Kupa-visszavágó után történtekkel kapcsolatban. A fehérvári klub továbbra is kiáll amellett, hogy a játékosokkal és a stábbal szembeni fellépés a megfelelő súlyú büntetést vonja maga után – írja a vidi.hu.

Már öt hónap telt el azóta, hogy a május 8-án lejátszott Győri ETO – Videoton Magyar Kupa-mérkőzésen a vendéglátók biztonsági szolgálatának emberei erőszakkal szorították ki a pályáról a Vidi futballistáit és szakmai stábját. A fehérvári klub mindvégig következetesen vitatta az ügyben eljáró bizottságok első- és másodfokú döntéseit, mivel a határozatok aránytalanul sérelmesek voltak a Videotonra nézve, és több eljárási hiányosságot is tartalmaztak.

Az MLSZ jogi bizottsága a felülvizsgálati kérelem alapján az elsőfokú, valamint a jogerős másodfokú határozatot hatályon kívül helyezte és az első fokon eljáró fegyelmi bizottságot új eljárás lefolytatására kötelezte.

Olvasói sztorik