NB I

Nem felejtettek el focizni

Djordje Kamber szerint a Győr hatpontos lemaradása nem tűnik behozhatatlannak az éllovassal szemben.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A visszafogottabb kezdés után egyre inkább belelendül a Győri ETO, amely már a hetedik helyen áll a bajnoki tabellán. Legutóbb a Debrecen elleni rangadón nyertek meglepően könnyedén. A 3-0-s sikerből aktívan kivette a részét Djordje Kamber is, aki jó játéka mellett gólt is lőtt a DVSC ellen.

A szerb-bosnyák játékos honlapunknak elárulta, nagyon örül csapata javuló teljesítményének, mivel végre kezdik bizonyítani, hogy a bajnoki cím után nem felejtettek el focizni.

– Tényleg nem kezdtük annyira jól a bajnokságot, mint ahogy terveztük, emiatt megkaptuk a jogos kritikákat az újságíróktól, de szerencsére bizonyosodott, hogy ez szimplán egy rossz periódus volt a csapat életében – mondta Djordje Kamber a Rangadó.hu érdeklődésére. – Újra elkezdtek jönni az eredmények, és a Debrecen ellen is bizonyítani akartuk, hogy képesek vagyunk a jó játékra, nem felejtettünk el focizni a tavalyi év után. Nagyon jó felfogásban léptünk pályára a DVSC ellen, remek taktikát kidolgozva. Úgy érzem, egyre jobban megy a csapatnak, és az önbizalmunk is visszajött. Biztos vagyok benne, hogy állandósítani tudjuk ezt a formát, és ha így megy tovább, akkor nem lesznek problémáink. A gólomnak persze örültem, de az elsődleges dolog mindig az, hogy a csapat nyerjen.

A tabella élén a Videoton és a Ferencváros kellően magabiztos teljesítményt nyújt eddig a bajnokság során. A győriek lemaradása az első helyen álló székesfehérváriakhoz képest hat pont.

– Tudjuk, hogy nagyon jó ez a két csapat, de én a nemrég legyőzött Debrecent is ebbe a kalapba venném – folytatta Kamber. – Hat pont a hátrányunk, ami szerintem egyáltalán nem ledolgozhatatlan, ha úgy játszunk, ahogy az elmúlt fordulókban tettük. Ehhez fontos lépés lesz a kecskeméti mérkőzés, ahol jó ideje nem tudtunk már nyerni. Valamiért ott mindig nehezebben megy, de jobb csapatunk van, amit a pályán is bizonyítanunk kell majd.

Olvasói sztorik