NB I

Megmutatná, mire képes

A kölcsönbe érkező Délczeg Gergely úgy gondolja, nem lesz könnyű beverekednie magát a kezdőcsapatba.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu már vasárnap délután beszámolt róla, de hétfőn vált hivatalossá, hogy Délczeg Gergely egy évig kölcsönben Pakson folytatja pályafutását. A támadó egy ideje már a Honvéd NB III-as csapatával készült, akkor vált kegyvesztetté, amikor nem hosszabbította meg az egy év múlva lejáró szerződését. A közelmúltban mégis megköttetett a megállapodás, Délczeg mégsem került vissza az első csapat keretébe, így jöhetett létre a kölcsönszerződés. A 26 éves csatár a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, nagyon örül, amiért végre lezárult a körülötte lévő hercehurca.

– Igazából múlt héten csütörtökön kaptam egy telefont a menedzseremtől, hogy a Paks érdeklődik irántam. Kérdezte, hogy érdekelne-e engem a dolog, és azt válaszoltam, hogy igen. Ennyi történt, nem volt különösebb előjele az átigazolásnak – mesélte Délczeg. – Nagyon örülök, hogy végre lezárult ez a kérdés körülöttem. Szerintem mindkét fél jól járt, a Honvéd is és én is. El tudtam jönni egy új közegbe, ahol meg tudom mutatni, mire vagyok képes. Igyekszem majd helyt állni, és meghálálni a bizalmat. Örülök, hogy így alakult a sorsom.

Délczeg Gergely arról is tájékoztatott, hogy remek csapatnak tartja a Paksot, amellyel az első hat hely valamelyikén végezne a szezon végén.

– Biztos vagyok benne, hogy nem lesz egyszerű dolgom, hiszen Simon Attila nagyon jó formában van, és rendkívül gólerősen játszik. Nem lesz könnyű beverekednem magamat a kezdőcsapatba, de természetesen ez a célom. Eddig is nyomon követtem a Paks játékát, elég jó csapatról van szó. Sokat passzolós futballt játszik az együttes. Azt mondom, hogy az első hat hely valamelyikére odaérhetünk – vélekedett Délczeg Gergely.

Olvasói sztorik