NB I

Koman hazatér a Haladásba?

Az orosz FK Krasznodar kölcsönadhatja Szombathelyre a középpályást.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Honlapunk információja szerint a Haladás csapatánál szóba került Koman Vladimir kölcsönvétele, és a vezetők már tárgyalásokat is kezdeményeztek az ügyben.

A magyar válogatott 24 éves középpályása Szombathelyen nevelkedett, de legutóbb 2005-ben játszott a vasiak színeiben, hiszen nagyon fiatalon Olaszországba, a Sampdoriához került. Később az Avellino és a Bari együttesét erősítette, majd az AS Monacóhoz igazolt.

Tavaly nyáron az orosz FK Krasznodar szerződtette, amelyhez a közelmúltban új edző érkezett, aki nem számít a magyar játékosra, ezért kerülhetett szóba a hazatérése. Az ő esete nem lenne egyedülálló a szombathelyi klubnál, hiszen tavaly nyáron az Olaszországba igazoló Simon Ádámot is kölcsönvették a Palermótól, és a mai napig a Haladásban futballozik.

Megkeresésünkre Koman szlovén menedzsere, Marcel Kacinari elmondta, hogy nem tud a magyar klub szándékáról. A Rangadó.hu érdeklődésére Illés Béla, a Haladás sportigazgatója és kisebbségi tulajdonosa közölte: valóban felvetődött a játékos kölcsönvétele. Úgy fogalmazott: Artner Tamás vezetőedzőnek is szemet szórt, hogy Koman mostanság nem kap játéklehetőséget Oroszországban, és az ő ötlete volt a hazacsábítása, de tárgyalásokat még nem kezdeményeztek az FK Krasznodarral.

Olvasói sztorik