NB I

Rudolf Gergelyt máris vinnék

Kovács Zoltán: „Konkrétum nincs, de élénk érdeklődésről azért beszélhetünk mindkettejük ügyében.”

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A szabadlistára tett Rudolf Gergely és Seydi immár a DVTK első keretétől külön edz. A Borsod Online cikkéből kiderül, hogy a légióst eladná a klub, míg a magyar csatárt kölcsönbe is elengednék. Kovács Zoltán sportigazgató elmondta: vannak már érdeklődők a két futballista iránt.

– Konkrétum nincs, de élénk érdeklődésről azért beszélhetünk mindkettejük ügyében. Olyan megoldást igyekszünk keresni, amely megfelel mind a klubnak, mind pedig maguknak a játékosoknak – fogalmazott Kovács Zoltán, aki elárulta azt is, hogy két-három játékost még szeretnének igazolni, de a kiszemeltek neveit nem árulta el.

Érdekesség, hogy a keddi edzésen részt vett a szlovákiai Fótyik Dominik is, akit korábban már tesztelt Tomiszlav Szivics. A vezetőedző egyébként a sportnapilapnak adott interjúban sejtetni engedte, hogy lehetnek még további távozók is.

– Nem ajánlom senkinek, hogy hátradőljön. Ha a csapat- és klubérdek ezentúl úgy kívánja, lehetnek még újabb távozók. A Debrecentől elszenvedett vereség még úgy-ahogy belefért. Egy rossz napja mindenkinek lehet. Több azonban nemigen – szögezte le Szivics, aki jelenlegi csapatával éppen egykori klubja, a Kecskemét ellen játszik szombaton.

Olvasói sztorik