NB I

Külföldi érdeklődés Rudolf iránt

További esetleges távozókról nem nyilatkozott Kovács Zoltán sportigazgató.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kovács Zoltán, a DVTK sportigazgatója a Borsod Online érdeklődésére elmondta, a szabadlistára tett Rudolf Gergely és Seydi ügyében konkrétum továbbra sincs, de egyre több az érdeklődő.

– Ennek egyrészt örülök a játékosok miatt, másrészt mindez magának természetesen a klubnak is jó. Remélem, minél hamarabb rendezni tudjuk a sorsukat – mondta a diósgyőri klubvezető.

Egyelőre csak külföldről voltak megkeresések a két csatár kapcsán. Rudolf és Seydi mellett más futballisták nevei is bekerültek hétfőn a köztudatba, mint akiket szintén elküldhetnek, de erre vonatkozóan Kovács Zoltán nem volt túl közlékeny.

– Már lezártuk ezt a témát. Mostantól az a cél, hogy nyugalom legyen Diósgyőrben és mindenki a saját dolgára tudjon koncentrálni – szögezte le a sportigazgató.

A szlovákiai védő, Fótyik Dominik immár második alkalommal vesz részt próbajátékon a DVTK-nál, természetesen az NB III-as Kazincbarcika engedélyével. A felvidéki védőt nemrégiben vásárolta meg a KBSC az MSK Zilinától, és hároméves szerződést kötött vele. Az ő sorsa a héten dől el – jelentette ki az Észak-Magyarországnak Kovács Zoltán.

Olvasói sztorik