NB I

Hatra senki sem számított

Bognár István szerint nem bízza el magát a csapat a kecskeméti siker után.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kiütéses sikerrel szerezte meg első győzelmét az NB I-es újonc Mezőkövesd. Véber György együttese a Kecskemét otthonából hozta el a három pontot, ráadásul impozáns, 6-2-es verést mért az ellenfélre. A hat találaton hat játékos osztozott, Szalai Vilmos, Melczer Vilmos, Balajti Ádám, Bognár István, George Menougong és Olasz Dénes is bevette a KTE kapuját.

Bognár István a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, ők sem számoltak azzal, hogy hatot rúgnak a Kecskemét otthonában. Hozzátette, a komoly siker ellenére nem szálltak el maguktól, és a Pápa elleni stadionavatón is maximálisan fognak koncentrálni.

– Jól kezdtük a mérkőzést, de arra mi sem számítottunk, hogy hat gólt rúgunk a Kecskemétnek – magyarázta Bognár István. – A huszadik percben már kettő-nullra vezettünk, ráadásul emberelőnybe kerültünk, amit további gólokkal tudtunk kihasználni. Sok helyzetünk volt a mérkőzés során és sokat volt nálunk a labda. Erre épül a játékunk is, hogy sok passzal építsük fel a támadásainkat, jól éreztük magunkat a pályán.

A Mezőkövesd a következő fordulóban játssza első hazai mérkőzését. Bognár István remek hangulatra számít.

– Nagyon várjuk már mi is az első hazai meccsünket. Valószínűleg a hét második felére már a klubház is elkészül, így a találkozóra már azt is a birtokunkba vehetjük – mondta a 22 éves középpályás. – Többször is voltunk az épülő stadionban, megnéztük, hogyan haladnak a munkálatok. Akkor is az az érzés fogott el minket, hogy remek hangulat várhat ránk ebben az arénában. Jó hangulatra számítok az első hazai találkozónkon.

A csapat minden bizonnyal tanult a tavaszi, Cegléd elleni fiaskóból. Az utolsó előtti fordulóban karneváli hangulat uralkodott a borsodi városban, de vereség lett a vége. Most a 6-2-es sikert követően sem veszik félvállról a Pápa elleni stadionavatót.

– Nem bízzuk el magunkat, hiszen a hat-kettes sikerért is ugyanúgy három pontot adnak a bajnokságban, mintha egy-nullra nyertünk volna – szögezte le Bognár István. – Nem fogjuk túlértékelni ezt a győzelmet. Nyerni akarunk a következő fordulóban is. Három mérkőzésen három pontot gyűjtöttünk, ezen a mutatón még lehet javítani. Jól kezdte a szezont a Pápa, de nem szeretnénk foglalkozni az ellenfelünkkel. Vannak veszélyes játékosaik, de szeretnénk a saját játékunkat játszani, rájuk erőltetni a saját akaratunkat, így lehetünk sikeresek.

Olvasói sztorik