NB I

Bacsa Patrikot kinézte a Videoton

A Diósgyőr nem engedte el fiatal csatárát Székesfehérvárra, pedig Lencse László megszerzése volt a tét!

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Sajtótájékoztatót tartott a vasárnapi, debreceni rangadó előtt a DVTK, amelynek vezetőedzője, Tomiszlav Szivics elmondta, korábban volt egy olyan lehetőség, hogy Bacsa Patrikot, plusz valamennyi pénzt adnak a Videotonnak, és cserébe megkapják Lencse Lászlót, de ebbe nem ment bele.

– Még mindig hiányolok két-három játékost. Gosztonyi András és Mohamadou Abdouraman szerencsére a héten már velünk edzhettek. A vezetőség partner az igazolásokban, de nem megy az könnyen. Itt van például Lencse esete. Ki merem jelenteni, hogy egy olyan típusú, igazi befejező csatárral több pontot gyűjtöttünk volna a két forduló alatt, hiszen a helyzeteink megvoltak, ráadásul több variációs lehetőségem lett volna – magyarázta Tomiszlav Szivics. – Bacsa Patrikban száz százalékig bízom. Egyébként volt egy olyan opció, hogy Bacsa plusz valamennyi Lencséért. Azt mondtam, őt nem vihetik!

A vezetőedző kifejtette: nem tetszik neki, hogy éppen az ő csapatának kell egymás után fél ötkor kezdődő meccseket játszania ebben a kánikulában, ráadásul ebben az időszakban is kell edzeniük, hogy megszokják a hőséget. „Miért mindig mi? Ezt nem tartom véletlennek” – idézi Szivics szavait a minap.hu.

Olvasói sztorik