NB I

Kínos helyzetben Bogáti Péter

A DVTK korábbi, a Siófok jelenlegi játékosa egy férfi hátsót készül megnyalni egy róla a neten keringő képen. A fotót Bacsa Patrik is kirakta az instagrammjára.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Többen is megosztották – igaz, azóta páran már le is vették – azt a fotót, amin Bogáti Péter, a DVTK korábbi, a Siófok jelenlegi labdarúgója egy férfi hátsót fagyinak néz…

Az esettel foglalkozott a Borsod Online is, ők úgy tudják, a képet először Bacsa Patrik osztotta meg instagrammján, amit időközben priváttá tett.

A fotó valószínűleg poénból készült, az viszont biztos, hogy ha Bogáti Péter valamelyik neves külföldi bajnokságban játszik, holnapra alighanem a The Sun című bulvárlap címlapján lenne.

Az esetről, a fotó valódiságáról szerettük volna megkérdezni az érintetteket is, ezért a Rangadó.hu megkereste Bogáti Pétert, aki érdeklődésünkre elárulta, hogy egy fogadás elvesztése miatt készült a kínos felvétel.

– Nem kell nagy dologra gondolni, igazából csak ismerősökkel buliztunk, jól éreztük magunkat. Egy fogadást veszítettem el, és ezért készült el ez a poénosra tervezett kép – mesélte nevetve Bogáti Péter.

Olvasói sztorik