NB I

Négyen hosszabbítottak Kispesten

Vernes Richárd, Vécsei Bálint, Nagy Gergő és Czuczi Márton is 2016-ig írt alá.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Bp. Honvéd négy olyan labdarúgójával hosszabbított szerződést, aki a Magyar Futball Akadémián nevelkedett. Vécsei Bálint, Nagy Gergő, Czuczi Márton és Vernes Richárd 2016. június 30-ig kötelezte el magát a Honvédhoz – írja a klub honlapja.

Czuczi az előző bajnokságban, a Paks ellen mutatkozott be az első osztályban. Egy héttel később az Albert Stadionban kellett bizonyítania képességeit. A fiatal kapus nem okozott csalódást, hiszen érintetlen maradt a hálója.

Nagy Gergő 2010 őszén a Vasas ellen játszotta első bajnoki meccsét a Honvédban. Fáradhatatlan, csupa szív játékával belopta magát a közönség szívébe. Mérkőzéseinek száma jóval több lenne, ha egy sérülés miatt nem kellett volna hosszabb időt kihagynia.

Vernes Richárd 2011 tavaszán, Siófokon lépett először pályára a felnőtt csapatban. Az előző szezonban 22 meccsen játszott, és öt gólt szerzett. Technikás, gyors, gól érzékeny játékos.

Négyük közül Vécsei Bálint játszotta a legtöbb bajnoki meccset. nagy munkabírású, technikás középpályás, aki a kapu előtt sem jön zavarba. Az előző bajnokságban négy alkalommal volt eredményes.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik