NB I

Megverte a Siófokot az MTK

Kapcsolódó cikkek

MTK – FGSZ Siófok 3-1 (3-1)
MTK: Groppioni (Abu) – Nagy T., Kálnoki Kis, Vukmir (Hajdú Á.), Fejes – Pölöskei, Poór, Kanta – Vass (Bese), Tischler (Horváth P.), Horváth Zs. (Ayub)
Siófok: Tajti, Kiss Zs. (Pécseli), Fehér (Menyhárt), Tímár (Papp Sz.), Novák (Szekér), Stelmak (Horváth B.), Vass (Peszmeg), Futó (Fülöp), Papp M. (Mosberger), Dajic (Kiss T.), Vólent (Mokánszki).
Gólszerzők: Pölöskei, Kanta (2) illetve Vólent

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szombat délután az NB II-es Siófokot fogadta hazai pályán az MTK együttese felkészülési mérkőzésen. A fővárosiak 3-1-es győzelmet arattak, de sajnos Dr. Horváth Zsolt sérülést szenvedett, így nem lehetett felhőtlen az MTK öröme.

A kék-fehérek Pölöskei Zsolt révén szereztek vezetést, a középpályás labdavezetés után, 20 méterről lövésre szánta el magát, és a remek löket után a kapuban landolt a labda. Távoli gól volt a második is, Kanta József a tizenhatos sarkáról végezhetett el szabadrúgást, és a hosszú felső sarokba tekert. Egy védelmi hiba után Vólent szépített, majd nem sokkal később Kanta újabb gólt szerzett, Vass Patrik ellen szabálytalankodtak a tizenhatoson belül, a büntetőt Kanta értékesítette – tudósít az MTK honlapja.

A meccs negatív mozzanata Dr. Horváth Zsolt sérülése volt, egy összecsapásnál eltalálták a lábfejét, azonnal röntgenre vitték, ahol törést állapítottak meg. Egyelőre még nem tudni, mennyit kell kihagynia frissen igazolt játékosnak.