NB I

Szlovákiai kézbe kerülhet az MTK

Csörgő György elszólta magát: még mindig Várszegi Gábor kezében van a fővárosi klub.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Csörgő György, a bősi székhelyű Russel Export-Import Kft. tulajdonosa az ujszo.com kérdésére megerősítette, hogy tárgyalásokat folytat az NB I-ben szereplő MTK labdarúgóklubbal.

– Most folyik a jogi és gazdasági audit, ezek a lezárása jövő hét közepére várható, és az eredményektől függően tudom megmondani, tárgyalunk-e tovább, vagy sem. Ha pozitívak lesznek az eredmények, akkor értelemszerűen fenntartom az érdeklődésemet, és július közepéig le is tudjuk zárni a dolgot. Ha viszont az auditok eredményei negatívak lesznek, akkor ez már számomra tárgytalan – mondta Csörgő György, aki kiskorától kedveli az MTK-t. – Nem csak kizárólag az MTK-nak drukkoltam, de leginkább nekik. Üzleti és baráti kapcsolatok vannak közöttünk, ha beszállnék, akkor az egyfajta baráti segítség lenne.

A 32 éves üzletember főtulajdonosként, vagy főszponzorként szállna be a klubba, ez még további tárgyalások függvénye. A klub tulajdonosa jelenleg Várszegi Gábor, az ügyvezető elnök pedig Domonyai László.

Csörgő neve az utóbbi időben többször felvetődötta dunaszerdahelyi DAC-cal összefüggésben is, annál is inkább, mert múlt pénteken a sárga-kékek a Russel buszával utaztak el Bécsbe az Admira elleni barátságos mérkőzésre.

– Ingyen adtam oda a buszt, ez pusztán csak egy gesztus volt a DAC felé, mert mégis járásbeli csapatról van szó. Semmilyen üzleti kapcsolatban nem állunk, nem kell e mögött keresni semmit – hangsúlyozta Csörgő.

Olvasói sztorik