NB I

Hétfőn gazdát cserélhet az MTK

A szlovákiai nagyvállalkozó, Csörgő György hétfőn teszi meg ajánlatát, amely három napig érvényes.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hétfőn teszi meg ajánlatát az MTK labdarúgóklub megvételére Csörgő György bősi üzletember.

– Ha elfogadják a hivatalos vételi ajánlatunkat, létrejön az üzlet – mondta az ujszo.com oldalon a Russel Export-Import Kft. tulajdonosa, aki június végén hozta nyilvánosságra, hogy szívesen beszállna az NB I-es klubba. – Az audit és a jogi elemzés eredménye alapján döntöttünk úgy, hogy fenntartjuk érdeklődésünket. Megszabtunk még néhány feltételt, amelyet a jelenlegi tulajdonosoknak teljesíteniük kell, hogy ha ezeket elfogadják, akkor megveszem a klubot.

Csörgőnek az volt a kérése, hogy tartozásmentes legyen az egyesület.

– Tiszta lappal szeretnék indulni, ugyanúgy, ahogy Bősön is tettem, mert így tisztességes – hangsúlyozta a vállalkozó, aki az idén kilencvenéves bősi futballklubnak is a tulajdonosa. Hogy mennyit fizetne az MTK-ért, azt viszont nem árulta el. – Ez üzleti titok, mindkét fél megegyezett, hogy a vételárat nem hozzuk nyilvánosságra.

Csörgő hozzátette, az ajánlat három napig lesz érvényes.

– Sok idő nincs, közeledik az új szezon kezdete, az átigazolási időszak is csak augusztus végéig tart, ezért szerda éjfélig tartjuk fenn az ajánlatunkat. Az előzetes tárgyalások alapján ötven-ötven százalék esélyt látok a megegyezésre. Ha a jelenlegi tulajdonosok sportszerető üzletemberként gondolkodnak, akkor eladják a klubot – zárta a beszélgetést Csörgő György.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik