NB I

Németh Viktor Kecskemétre igazolt

Tizenöt év után tér vissza a csapathoz a rutinos hálóőr.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Németh Viktor meggyőzte a szakmai stábot a Cegléd elleni felkészülési meccsen, csütörtökön pedig egy plusz egy éves szerződést kötött klubbal – álla a Kecskemét hivatalos honlapján.

A 36 éves Németh Viktor pályafutása során több csapatban is megfordult, az NB I-ben összesen 52 meccsen állhatott kapuban. Ezeket a mérkőzéseket a Dunaferrben, a Nyíregyházában, illetve a Videotonban teljesítette. A hálóőr legutóbb a KTE mostani vezetőedzőjével, Bekő Balázzsal bajnoki címet ünnepelhetett Budaörsön. Németh tulajdonképpen visszatér Kecskemétre, ugyanis 1998-ban már volt a csapat játékosa.

– Nyíregyházán, Dunaújvárosban és Fehérváron is lehetőséget kaptam korábban az NB I-ben, Kecskemétre pedig tulajdonképpen visszatérek, hiszen voltam már a klub játékosa a 90-es évek végén, Török Lászlóval pedig Tiszakécskén is futballoztam előtte – mondta Németh Viktor. – Bekő Balázs tudja, mire vagyok képes, hiszen több korábbi állomáshelyemen is együtt dolgoztunk, Budaörsre is az ő megkeresése után igazoltam. Természetesen izgatott vagyok a nagy lehetőség miatt, hiszen ha reálisan értékelem a helyzetet, ez az utolsó esélyem az NB I-re, persze soha ne mond, hogy soha! Meg szeretném ragadni az esélyt és élni a bizalommal!

Olvasói sztorik