NB I

A szerb bajnoktól igazolt a KTE

Egy brazil és egy montenegrói középpályás érkezett Kecskemétre.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Eliomar Correira Silva személyében szerb bajnok középpályást igazolt a KTE. A brazil játékos a Partizan Belgrádtól érkezik, rajta kívül Boris Bulajics is az alföldieknél folytatja.

A brazil középpályás 102 meccsen lépett pályára a szerb élvonalban, ezeken 11 gólt és 6 gólpasszt jegyzett. 2007-ben igazolt Szerbiába, először az FK Javor Ivanjica játékosa volt. 2013 januárjában került a Partizan csapatához, miután ősszel hét gólt és két gólpasszt ért el. Tavasszal nyolc mérkőzésen számítottak rá, és végül bajnoki címnek örülhetett. A 25 éves játékos egy évre kölcsönbe érkezik a szerb bajnoktól.

Boris Bulajics a Cselik Niksicstől érkezik, csapatával bronzéremig jutott a montenegrói bajnokságban, melyben harminc mérkőzésen lépett pályára az előző idényben. 25 éves, szintén középpályás, kupagyőztesnek mondhatja magárt, ezen kívül az U21-es válogatottban is számítottak rá korábban. Kettő plusz egyéves szerződést írt alá. Érdekesség, hogy a Bp. Honvéd elleni párharc mindkét meccsén játszott – írja a KTE honlapja.

Olvasói sztorik