NB I

A bulizás a gond a Videotonnál?

Az öltöző állítólag klikkekre szakadt, a játékosok kimaradoznak, de Gomes edző nem büntet. Ez a blama oka?

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mivel a Videoton hivatalosan továbbra sem hajlandó kommentálni a csapat múlt heti, igencsak kínosra sikeredett Európa Liga-szereplését, sorra röppennek fel a pletykák a fehérváriak kiesésével kapcsolatosan. Volt már szó elfuserált formaidőzítésről, túledzett játékosokról és indokolatlan elbizakodottságról is, de mind közül a mostani szóbeszéd viszi a pálmát: jól értesült helyi drukkerek szerint ugyanis az öltöző szétszakadása és néhány féktelenül bulizó játékos a sikertelenség okozója – írja a hatharom.com.

A januárban családi okok miatt távozó Paulo Sousa helyére érkezett José Gomes ráadásul állítólag egyáltalán nem ura a helyzetnek, nem véletlen, hogy biztatóan induló csapata a tavasz folyamán egyre gyengébb és gyengébb játékkal rukkolt elő. A portugál-brazil-spanyol játékosok elkülönült klikket alkotnak az öltözőben, szabadidejüket pedig nem pihenéssel, hanem éjszakába nyúló mulatozással töltik. Ez állítólag nem tetszik a keret magyar magjának (melyet a csapatkapitány Tóth Balázs fog össze), olyannyira, hogy napi szinten generálódnak a konfliktusok.

A gárda egyik csatárát, a brazil Paraibát például nemrégiben egy felkapott siófoki szórakozóhelyen fotózták le, amint önfeledten szórakozik az éjszakában. A támadót egy éve négyszáz ezer euró ellenében vette meg a Vidi, azóta 17 bajnokin mindössze egy gólt sikerült szereznie.

A fő gond az, hogy míg korábban Paulo Sousa rendre fizetésmegvonással és a teljes csapat előtti megszégyenítéssel büntette a renitenseket, addig a szurkolók szerint mostanság egyáltalán nincs következménye a kihágásoknak. A városban széles körben ismert a történet, hogy Sousa valósággal őrjöngött, amikor megtudta, hogy egyes játékosai rendszeresen az egyik gyorsétteremben ebédelnek meg két edzés között, a jobbszélső Nagy Dánielnek többek között állítólag ezért is nem volt maradása a csapatnál. Egy túl hosszúra nyúlt éjszakai buliért pletykák szerint milliós nagyságrendű fizetésmegvonás járt, Sousa pedig szinte teljes kontrollt gyakorolt a játékosok felett.

Olvasói sztorik