NB I

Hátrányból fordított a Fradi

A Ferencváros 3-2-re győzött az NB II-es Kozármisleny elleni felkészülési meccsen, Telkiben.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!ú

Nem kellett sokat várni az első gólra: Sequira ugratta ki Valpoortot, aki ügyesen helyzetbe hozta magát, és a hálóba lőtt (1-0)! Az FTC irányította a találkozót, de a gól után kevés volt a helyzet, sőt a baranyaiak egy megingást követően, Nagy Mihály Krisztián révén egyenlítettek (1-1).

Az első félidő közepén Nagy Dominik a kapufát találta telibe, a kipattanót Halilagics elől mentették, majd Diallo is próbálkozott, de a labda egy védőről szögletre pattant. A hajrában egy lövést még védeni tudott Jova, de a kipattanót Varga Bence a hálóba lőtte (1-2), tehát a szünetben a Kozármisleny vezetett.

A szünetben Ricardo Moniz szinte teljes sort cserélt. A 47. percben Böde Dániel egyenlített (2-2). A folytatásban még nagyobb volt a Fradi mezőnyfölénye. Miután Böde a földre került a tizenhatoson belül, a játékvezető tizenegyest ítélt a Ferencvárosnak, de Józsi György középre tartó lövését a baranyaiak kapusa, Sólyom Csaba lábbal védte.

Vituska szabadrúgása a keresztlécen csattant, így maradt a 2-2-es állás. A nyolcvanadik percben Böde kapott egy remek indítást, kilépett, majd egy klasszis mozdulattal, lágy pörgetéssel a kapus fölött a hálóba emelt (3-2). A hajrában is a fővárosiak domináltak, a Kozármisleny nem igazán tudta megtartani a labdát, s a találkozó 3-2-es ferencvárosi győzelemmel ért véget.

Felkészülési mérkőzés

Ferencvárosi TC – Kozármisleny SE 3-2 (1-2)

Telki

FTC: Jova – Sequeira, Otten, Graf, Birtalan – Csukics, Busai – Valpoort, Nagy D., Diallo – Halilagics. Cserék: Böde, Tuyp, Jenner, Bönig, Hidvégi, Besics, Jovanovics, Gyömbér, Józsi, Somalia, Kunsági, Ionescu, Alempijevics. Edző: Ricardo Moniz

Kozármisleny: Helesfay (Sólyom) – Kiss M. (Vég), Fellai, Vattai (Gajág), Farkas (Tóth A.) – Kovács T. (Vituska), Fenyvesi – Nagy K. (Vadas), Bozsovics (Turi), Cziráki – Varga B. (Pap R.). Edző: Szabó Zsolt

Gólszerzők: Valpoort, Böde (2), illetve Nagy M., Varga B.

Olvasói sztorik