NB I

Látja már a végét

Gosztonyi András a rehabilitációját végzi, már futni is elkezdett, másfél hónap múlva visszatérhet.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mint ismert, áprilisban, a Ferencváros elleni bajnoki meccs legelején súlyosan megsérült a DVTK középpályása, Gosztonyi András. A 22 éves labdarúgó szárkapocscsontja Csukics elkésett belépője nyomán tört el, és rögtön meg is operálták. A U20-as világbajnoki bronzérmes játékos azóta még egy műtéten átesett, hiszen el kellett távolítani az első beavatkozás során rögzített csavarokat. A komoly sérülésnek lassan már három hónapja, a Rangadó.hu megkereste a futballistát, aki elárulta, hogy jól alakul a felépüléssel, és már futni is elkezdett.

– Köszönöm szépen, javulgatok, de azért még nem az igazi a lábam. Alakulok, érzem, hogy jó lesz, de szerintem kell még másfél hónap ahhoz, hogy pályára tudjak lépni – magyarázta a korábban Videotonban és az MTK-ban is játszó támadó középpályás. – A felépülésnek a rehabilitációs részénél tartok, reggelente gyógytornázok és igazából már el tudtam kezdeni futni is, ez már a pozitív része a dolognak. Labdába azóta nem rúgtam, mióta eltört a lábam, de jövő héttől talán elkezdem azt is, úgyhogy már látom a végét ennek az egésznek, kezd tisztulni a kép.

A DVTK együttese hétfőtől Bükön edzőtáborozik, ahova a szintén rehabilitációját végző Abdouraman elutazott a gárdával, Gosztonyi azonban otthon maradt.

– A gyógytornát itthon kell csinálnom, ezért nem utaztam el Bükre a csapattal. De pénteken utánuk megyek, nem kell összeesküvéseket keresni – mesélte mosolyogva Gosztonyi András.

Olvasói sztorik