NB I

Támadásaikkal meglepték a Vidit

Gosztonyi András szerint egyenrangú ellenfelei voltak az ország egyik legjobb csapatának.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Vasárnap este a Videoton csapatát látta vendégül a DVTK az OTP Bank Liga 22. fordulójában. A hazaiak nagyszerű játékkal kényszerítették térdre a fehérváriakat, és 2-1-es győzelmet arattak az idén még veretlen riválisukkal szemben. A győztes csapat tagja volt az a Gosztonyi András, aki tavaly nyáron éppen a Videotontól igazolt Miskolcra. A 22 éves középpályás a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, nagyszerű mérkőzést játszottak, és a fehérváriak legyőzése egy szép siker a DVTK számára.

– Úgy mentünk ki a pályára, hogy győzni szeretnénk, szerencsére ez sikerült is. Nagyon jó meccset játszottunk, belülről is úgy tűnt, és akik látták, ők is azt mondták, hogy nagyszerű összecsapás volt – mesélte Gosztonyi András. – Úgy gondolom, Magyarország egyik legjobb csapatát sikerült megvernünk. Ez azt mutatja, hogy azért még minket sem szabad leírni. Mindenki hozzá tudta tenni azt a kis pluszt, ami szükséges volt a győzelemhez, ennek köszönhetjük ezt a sikert, hiszen a Videotont megverni mindenképp egy szép siker.

– Mit gondol, a játék mely elemeiben sikerült a Videoton fölé nőniük?
– Szerintem megleptük őket azzal, hogy nem álltunk vissza, hanem próbáltunk mi is futballozni. Úgy gondolom, hogy nem szoktak hozzá a Videoton játékosai ahhoz, hogy megpróbálnak játszani ellenük. Sikerült húsz perc alatt két gólt rúgnunk, ez is nagyon fontos volt, mellette persze voltak a helyzeteink is. Összességében azt kell mondanom, hogy egyenrangú ellenfelei voltunk a fehérváriaknak.

– Korábban a Videoton csapatában is szerepelt, égett önben a bizonyítási vágy emiatt?
– Teljesen más poszton játszottam a megszokotthoz képest, hiszen a belső középpályán kaptam helyet. Úgy gondolom, hogy sikerült megoldanom a feladatom. Amiatt, hogy a volt csapatom ellen szerepeltem nem volt semmi görcsösség, inkább egy egészséges drukk volt bennem.

– Hétvégén a Paks otthonában vendégszerepelnek, mit vár a találkozótól?
– Egyértelműen nyerni szeretnénk Pakson, mindent el fogunk követni a győzelemért. Négy pontra vagyunk a harmadik helytől, megpróbáljuk a hátralévő meccseinken is ugyanúgy odatenni magunkat, ahogy a Videoton ellen. Nem hangsúlyozták az öltözőbe, hogy mindenképpen oda kell érnünk a harmadik pozícióba. Úgy gondolom, hogy nagyon szoros ez a bajnokság, az ETO eléggé meglépett, de a többi hely még bőven kérdéses lehet.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik