NB I

A diósgyőri fojtogató?!

Szabó Zsolt játékvezető állítólag fojtogatta Juhász Rolandot, ezért a Videoton vizsgálatot kér.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Videoton FC kivizsgálást kér a Magyar Labdarúgó Szövetségtől, miután egyes tudósítások szerint a Diósgyőr elleni, szombati bajnokin Szabó Zsolt játékvezető fojtogatta Juhász Rolandot, a csapat válogatott védőjét.

„A Diósgyőr ellen játszott bajnoki mérkőzésünkről készült tudósításokban megjelent, hogy játékosunkat, Juhász Rolandot Szabó Zsolt játékvezető fojtogatta a mérkőzés lefújása előtt nem sokkal. Klubunk úgy döntött, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetségtől a történtek kivizsgálását kéri. Erről a keddi nap folyamán hivatalosan is tájékoztatjuk a Szövetséget. A történtek tisztázását az MLSZ-től várjuk, ezért a sajtón keresztüli csatározások elkerülése érdekében ezzel a témával kapcsolatban jelenleg nem kívánunk nyilatkozni a médiumok képviselőinek” – olvasható a fehérvári klub honlapján.

A sportnapilap hétfői számában a 2-1-es diósgyőri sikerrel végződött összecsapás tudósításában írt arról, hogy „mérkőzés végén elszabadultak az indulatok, olyannyira, hogy Szabó Zsolt játékvezető Juhász Rolandot fojtogatta”.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik