NB I

Vannak még hiányosságai

Barczi Dávid nincs megelégedve a Paks edzőmeccsén nyújtott teljesítményével, de közel a megállapodás.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Már korábban beszámoltunk róla, hogy az MVM Paks csapatában szerepelt próbajátékon az újpesti Barczi Dávid. A középpályás múlt csütörtöktől vasárnapig készült a tolnaiakkal, szombaton pedig a Pécs elleni felkészülési találkozón is pályára lépett. A 24 éves futballista az előző szezonban egy NB I-es és négy NB II-es találkozón lépett pályára sérülése után, a tavaszi idény nagyobb részét pedig a Sint-Truidense VV csapatánál töltötte kölcsönben, de a belga kaland nem sikerült túl jól.

A próbajáték vasárnap véget ért, Barczi Dávid pedig a Rangadó.hu megkeresésére elmondta, hogy jól érezte magát a paksi gárdánál, de az edzőmeccsen nyújtott teljesítményével nincs megelégedve.

– Minden rendben volt Pakson. Mind a vezetőség, mind a szakmai stáb és a játékosok is jól fogadtak – kezdte a Rangadó.hu érdeklődésére a jelenleg ingyen igazolható labdarúgó. – Jól éreztem magam a tolnaiaknál töltött néhány nap alatt. Pörgős edzések voltak, és a hétvégén a Pécs elleni felkészülési mérkőzésen kaptam egy félidőt. Remélem, hogy a napokban eldől a sorsom. Az edzőmeccsen nyújtott teljesítményemmel nem mondhatom, hogy elégedett lennék. Hat-hét hónapja ez volt az első felnőtt mérkőzés, amelyen pályára léptem, és emiatt természetesen vannak még hiányosságaim. A felkészülés elején már átléptem, érzem, hogy kezdem visszanyerni az erőmet és a formámat. Szeretnék a jövőben minél több találkozón játszani, hogy teljesen utolérhessem magamat.

A fiatal középpályás játéka a szakmai stáb tetszését elnyerte, és javasolták a vezetőségnek a szerződtetését. Barczi honlapunknak elárulta, hogy már előrehaladott tárgyalások folynak az ügyében.

– Beszéltem a vezetőedzővel, sőt már annyira előhaladottak a tárgyalások, hogy szerződéstervezetet is kaptam – mesélte a játékos. – Folynak még az egyeztetések, de szeretném, ha minél előbb eldőlne a sorsom. Hétfőtől visszatértem Újpestre, de jó lenne, ha minél hamarabb visszamehetnék. Napokon belül biztosan eldől a sorsom. Vannak más lehetőségeim is, nem akarom, hogy sokáig húzódjon a dolog, hiszen nemsokára kezdődik a bajnokság.

Olvasói sztorik