NB I

Kabát nem fizetett a benzinkúton

Felismerték az Újpest játékosát, ezért nem a rendőrséget, hanem a klubot értesítették az alkalmazottak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az egyik benzinkútról fizetés nélkül távozott Kabát Péter, aki a Bors cikke szerint a sietség számlájára írja a történteket.

Kínos, ám jól végződő történet főhőse lett az újpesti csatár, aki Ausztriába tartott a barátnőjével, és Mosonmagyaróváron betért egy benzinkútra, ahol teletankolta az autóját, majd fizetés nélkül elhajtott…

– Természetesen véletlenül nem fizettem – mondta az MLSZ és a HLSZ közönségdíját is elnyerő Kabát Péter. – Csaknem húsz éve vezetek, de sohasem fordult elő velem ilyesmi, még szerencse, hogy gyorsan elrendeződött ez a kellemetlen ügy.

Mint kiderült, Kabát Pétert felismerték a benzinkutasok, és minthogy a visszanézett videofelvételeken is látszott, hogy nagyon siet, eszük ágában sem volt rendőrért kiáltani. Ehelyett az Újpestet értesítették, a klubtól felhívták a támadót, akinek ekkor esett le a mulasztás.

– Húsz perccel az eset után már a benzinkutassal beszéltem, elnézést kértem, és átutaltam a pénzt – tette hozzá a 35 éves focista. – A barátnőm gyümölcsöt vett a shopban, én a tankolás után elszaladtam a mellékhelyiségbe, és már indultunk is. Valahogy kiment a fejemből, hogy fizetni kellene.

Persze, az interneten vicces képekkel jelentkező Trollfocinak több sem kellett: villámgyorsan elárasztották a világhálót az élcelődő fotók.

Olvasói sztorik