NB I

Nem ő lesz a Fradi pályaedzője

Hamarosan az edzői pályára lép Korolovszky Gábor, aki még a játékot sem szeretné abbahagyni.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Korolovszky Gábor a téli szünetben távozott a Haladástól, és a másodosztályú Nyíregyháza csapatához igazolt, végigdolgozta a felkészülési időszakot, az edzőmeccseken rendszeresen pályára lépett, de az első tavaszi forduló előtti utolsó edzésen combsérülést szenvedett. Nagyon nehezen gyógyult, ezért egyetlen bajnoki mérkőzésen sem tudott pályára lépni, s végül közös megegyezéssel szerződést bontottak.

Megkerestük a korábbi válogatott védőt, hogy érdeklődjünk, meggyógyult-e már, illetve milyen lehetőségei vannak a folytatásra. Kedden azonban hiába hívtuk, a mobilja ki volt kapcsolva, ráadásul a géphang valami furcsa nyelven közölte, hogy nem jártunk sikerrel, tehát Korolovszky külföldön volt. Már kezdtünk volna szenzációt szimatolni, de hazatérése után, szerdán lehűtötte a kedélyeinket, és elmondta Cipruson volt, ahol korábban sokáig futballozott. Az utazás célja nem csak magánéleti volt, a nyaralás mellett üzleti ügyeket is intézett, mert még mindig vannak kintlévőségei.

– Jó ideje nem rúgtam labdába, nem fociztam, nem edzettem csapattal, csak gyógytornáztam és rengeteget futottam, de fizikailag nem vagyok rossz állapotban – mesélte a Rangadó.hu érdeklődésére a 34 éves Korolovszky Gábor. – Hogy mi lesz velem, még nem tudom. Szeretnék edzősködni, vannak is lehetőségeim, de még nem döntöttem el, hogy játszanék-e továbbra is valamilyen szinten, mondjuk az NB II-ben vagy az NB III-ban. A jövő hónapba ez biztosan el fog dőlni, de lehet, hogy az edzőség még előbb is. Semmi nagy dologra nem kell gondolni egyébként, tehát nem én leszek a Fradi pályaedzője, vagy ilyesmi. A szemárlétra aljáról szeretném kezdeni a szakmát. Ami a játékot illeti, Attól függ, hogy lesz-e érdeklődő, és ha igen, kicsoda. Nem verem a fejemet a falba, nem baj, ha hosszú ideig kell várnom, nem rohanok kérők után.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik