NB I

Meghallgatja a kérők ajánlatát

A kulcscsonttörésből hamarosan felépülő Hegedűs Dávid első körben nem fogadta el a Rákóczi szerződését.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Egyelőre nem hosszabbította meg lejáró szerződését Hegedűs Dávid a Kaposvári Rákóczi csapatával. A klub honlapján Illés János ügyvezető azt nyilatkozta, a játékos az eddigieknél is előnyösebb ajánlatot kapott, de nem fogadta el. A 28 éves középpályás a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, előbb a kérők ajánlatait hallgatná meg.

– Konkrét szerződésajánlatot még nem kaptam más csapattól – kezdte Hegedűs Dávid. – Vannak ugyan lehetőségek, ezért úgy vagyok vele, hogy meg szeretném hallgatni azokat is, és csak utána döntenék arról, hol fogom folytatni. Június harmincadikáig még él a szerződésem a Rákóczinál, és már kaptam is egy ajánlatot a klubtól a folytatásra, de azt első körben nem fogadtam el, mert meg szeretném hallgatni az érdeklődök ajánlatát is. Szóval sok még a nyitott kérdés, de tényleg szeretném a legjobb, legkedvezőbb feltételű döntést hozni, ezért nem is kapkodok annyira.

A középpályás csak 19 bajnokin lépett pályára a szezonban, mert sok meccset kellett kihagynia sérülés miatt.

– Legutóbb egy kulcscsonttörésem volt, ebből próbálok most felépülni. Az futóedzéseket már elkezdtem, hat hetet jósoltak az orvosok a felépülésemre, ebből négy már eltelt, de úgy néz ki, hamarabb is be tudok kapcsolódni a közös munkába, a kérdés persze csak az, hogy melyik csapatban – mondta talányosan Hegedűs.

Olvasói sztorik