NB I

Gomes elégedetlen volt

A 6-0-s siker ellenére maradt hiányérzete a Videoton vezetőedzőjének.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nem volt megelégedve csapata játékával a Videoton mestere, José Gomes. Annak ellenére, hogy a bajnoki ezüstérmes alakulat 6-0-s sikerrel kezdte a tiroli edzőtáborozást, a vezetőedző kritikusan nyilatkozott a klub honlapján a Jenbach elleni mérkőzésről.

– Nem vagyok a mutatott játékkal maradéktalanul elégedett – magyarázta José Gomes. – Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a meccs előtti napon nagyon kemény edzésen vettek részt a játékosok, és érezni lehetett, hogy a megszokottnál fáradtabbak. Ez azonban a felkészülési időszakban teljesen normális dolog, ettől függetlenül jobb játékra számítottam. Dolgozunk tovább keményen, és várjuk a következő felkészülési mérkőzést, hiszen a mainál jóval magasabb színvonalat képviselő együttes ellen lépünk pályára kedd este.

A csapathoz az idény vége előtt nem sokkal csatlakozó José Manuel Welo Lupeta élvezte a játékot, és bízik benne, hogy a tétmeccseken is hasonlóan eredményes tud lenni.

– Nagyon jó volt végre játszani, hiszen az elmúlt napokban igazán kemény edzéseken vettünk részt – nyilatkozta a vidi.hu-nak Lupeta. – Minden pályán töltött percet élveztem, és örülök annak, hogy két alkalommal is remekül kiszolgáltak a társak, és ennek köszönhetően két gólt sikerült szereznem. Persze tisztában vagyok azzal, hogy ez csak egy felkészülési mérkőzés volt, remélem, hogy majd a tétmeccseken is hasonlóan eredményes tudok lenni. Addig azonban még sok feladat vár ránk itt az edzőtáborban.

Az Európa Ligára készülő székesfehérváriak következő mérkőzésüket a Steaua Bukarest ellen játsszák, kedden este 20 órától.

Olvasói sztorik