NB I

Búrány a Mezőkövesddel tárgyalt

Június 24-én, hétfőn kezdődik a felkészülés az élvonalban újonc borsodi együttesénél.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A tavalyi keret tagjai közül Bényei Balázs, Farkas János, Kemény Tamás, Lipusz Norbert és Nagy Péter nem kap szerződést a következő szezonra. Az érkezők között Balajti Ádám, Vayer Gábor, Batik Bence, Németh Norbert és Horváth Tamás nevét emlegetik, de Vayer például szívesen maradna Pakson, Németh Norbert pedig még nem tárgyalt az újonccal.

A Délmagyarország című napilap szombaton megírta: a Haladástól távozó védekező középpályás, Búrány Zoltán elárulta, a héten tárgyalt a Mezőkövesddel, ám hogy ott folytatja, az még nem tény.

Érdekesség, hogy a Mezőkövesd-Zsóry vezetőedzőjével, Véber Györggyel a közelmúltban senki, még a klub ügyvezetője, Bocsi Anna sem tudott kapcsolatba lépni, mert nyaral…

Marco Rossi már 50 mérkőzésen irányította a magyar válogatottat, amivel a negyedik helyre lépett elő az örökrangsorban. Az olasz edzőnek a George Leekens után maradt romhalmazt kellett kipofoznia, hogy olyan együttest kovácsoljon a válogatottból, amely az Európa-bajnokkal és a világbajnokkal is szembe mer és szembe tud szállni. Nyolc mérkőzésen keresztül mutatjuk be, hogyan érte el mindezt.