NB I

Németh Norbert örül a megkeresésnek

De a sajtóhírekkel ellentétben egyelőre ő és Vayer Gábor sem tárgyalt az újonc borsodiakkal.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A közelmúltban látott napvilágot a hír, miszerint Vayer Gáborral, a Paks rutinos támadójával erősödhet az újonc Mezőkövesd-Zsóry kerete. Véber György vezetőedző nem titkolt célja, hogy az élvonalbeli rajtra megerősítse csapatát, így felvetődött többek között a szintén komoly NB I-es tapasztalattal rendelkező Németh Norbert neve is.

Vayer Gábor a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, szó sincs arról, hogy tárgyalt volna a mezőkövesdi vezetőkkel. A 36 éves támadó elárulta, szívesen maradna Pakson, azonban ez függ attól is, hogy milyen célokat fogalmaznak meg a csapatnál a következő évekre.

– Szó sincs arról, hogy tárgyalnék a Mezőkövesddel – magyarázta Vayer Gábor. – Engem is meglepett, hogy erről szóló hírek jelentek meg a sajtóban. A héten egyeztetünk a paksi vezetőkkel, utána már tisztább lesz a kép, hogy hol folytatom a pályafutásomat. Amíg a paksiakkal nem beszéltem, addig nem is szeretnék más együttessel tárgyalni. Szívesen maradnék a csapatnál, de előtte mindenképpen szeretném meghallgatni, milyen célokat fogalmaznak meg a vezetők, milyen jövőkép tárul elénk, és ezt nem is kizárólag a következő idényre értem. Nekem is dilemma, hogy még nem egyeztettünk a folytatásról, de nincs okom sürgetni ezt a folyamatot, türelemmel várok.

Megkerestük a másik fő kiszemeltet, a szintén rutinos gólfelelős Németh Norbertet is. Az egri támadó honlapunknak elárulta, valóban megkeresték a mezőkövesdiek, de amíg nem zárul le az ügye Egerben, addig nem tud egyeztetni a részletekről az újonc vezetőivel.

– Igazak hírek, valóban megkerestek a Mezőkövesdtől. Azonban még sok a lezáratlan kérdés Egerben, amíg ezek nem tisztázódnak, addig nem tudok tárgyalni a borsodiakkal. Még élő szerződés köt az Egerhez, először erről kell egyeztetnem a klub vezetőivel – válaszolta Németh Norbert, aki elárulta, örül az újonc megkeresésének, és nyitott az átigazolás kérdésében. – Természetesen örömmel fogadtam a klub megkeresését. Megtiszteltetés, hogy gondoltak rám, számítanának a játékomra. Sok mindenkit ismerek a csapatból, abszolút nyitott vagyok a tárgyalásokra.

Olvasói sztorik