NB I

Nem csábító az NB III

Albert Ádám, Horváth Zoltán, Németh Norbert, Zvara Dávid és Koós Gábor is szeretne megragadni az élvonalban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kiesett az élvonalból, ráadásul a másodosztályra sem kapott licencet a tulajdonosváltáson is átesett Egri FC, amely így jövőre csak az NB III-ban indulhat. Bár a hírek szerint az új tulajdonos, Kósa Sándor korrekt feltételeket ígér, a labdarúgók zömének nem biztos, hogy van kedve a harmadosztályban futballozni. A Rangadó.hu ennek kapcsán érdeklődött öt hevesi labdarúgónál. Albert Ádám, Horváth Zoltán, Németh Norbert, Zvara Dávid és Koós Gábor véleménye is egybehangzó: nem akarják lejjebb adni a szintet, és lehetőség szerint maradnának az első osztályban.

Albert Ádám: – Elsősorban mindenképpen szeretnék NB I-ben maradni. Sajnos az Eger három hónapos vezeklése miatt nehezebb dolgom van, mintha egy sikeres bajnokságot zártam volna. Folyamatosan beszélek a menedzseremmel, amint arra lehetőségem van, megyek egy élvonalbeli klubhoz. A másodosztály csak a legvégső esetben jönne szóba.

Horváth Zoltán: – Az én elképzeléseim azok, hogy NB I-ben folytatom. Van is érdeklődés, de konkrétumot még nem szeretnék mondani, sok minden lehetséges. Nagyon szeretnék a legmagasabb osztályban futballozni.

Németh Norbert: – Egy kicsit még korai azt firtatni, hol fogom folytatni a pályafutásomat. Először az Eger vezetőivel kell tárgyalnunk, és megbeszélni, hogy is legyen jó mindkettőnknek. Először ezt kell tisztázni, utána jöhet a csapatkeresés. Szerencésre vannak megkeresések, remélem, sikerül továbbra is az NB I-ben játszanom! Meglátjuk, mit hoz a jövő, most egyelőre pihenek.

Zvara Dávid: – Szeretnék váltani. Kedden volt is egy beszélgetésem a vezetőséggel, mondták, hogy ők nyitottak mindenre. Ha van lehetőségem, akkor távozhatok, ugyanakkor szeretnének megtartani, hiszen nem titkolt célja a csapatnak, hogy a fiatalokra építve megnyerje az NB III-at. Vannak viszont lehetőségeim az NB I-ből is, és szeretnék megragadni, úgyhogy az a célom, hogy a legmagasabb szinten futballozzak.

Koós Gábor: – Június végén jár le a kétéves szerződésem Egerben. A folytatásról még fogunk beszélgetni a vezetőkkel, leülünk az új tulajdonossal, hogy mik a tervei. Olyan információim vannak, hogy az új vezető céljai pozitívak, tehát csábító lehet az NB III, de számomra nem az. Szerencsére első- és másodosztályból is vannak ajánlataim.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik