NB I

„A kutya sem figyelt ránk…”

Németh Norbert szerint nem sztrájkolnak, csak kaptak néhány nap szabadságot.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mint ismert, az Egri FC csapata kedden úgy döntött, hogy az anyagi problémák miatt ideiglenesen beszűnteti a munkavégzést, és ha nem változik a helyzet, a szombati Pécs elleni bajnokin sem állnak ki.
A játékosok nevében Németh Norbert a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, hogy a legnagyobb probléma azzal van, hogy nem is kommunikálnak velük a vezetők.

– Ez igazából nem sztrájkolás, hanem kaptunk pár nap szabadságot, hogy kitisztuljanak a fejek – kezdte Németh Norbert. – Nem tudom ez miért sztrájkolásként lett meghirdetve, egyszerűen közös megegyezéssel úgy döntöttünk, ha tisztázódnak a viszonyok akkor visszajövünk és meglátjuk, hogy mi a helyzet. Tehát én úgy mondanám, hogy kaptunk pár nap szabadságot a mestertől.

– A hírek szerint nem állnak ki a Pécs elleni bajnokin sem…

– Amennyiben az elnökök is úgy gondolják, hogy konzultáljanak velünk, akkor ki fogunk állni. A legnagyobb baj az, hogy csak saját magunk voltunk, a technikai vezető, edző, játékosok, tehát a kutya sem figyelt ránk… Erre szerettük volna felhívni a figyelmet, hogy ez nem így működik. Kecskeméten például Rózsa Pál kiáll és válaszol a kérdésekre, hogy ez és ez a helyzet, ez várható… Nálunk nincs egy ember, aki vállalja a felelősséget, hogy ez a helyzet, erre várható megoldás, vagy sem. Nem kommunikálnak velünk…

– Télen több csapattal is hírbe hozták. Nem bánta meg, hogy Egerben maradt?

– Valóban felröppentek hírek, hogy távozom, de mivel kivásárlási áram volt, el is akadtak a megkeresések. Meg úgy voltam vele, hogy nem éreztem, hogy váltanom kéne. Bíztam az új vezetőkben. Hittem, hogy sikerrel megküzdhetünk a bennmaradásért. Sajnos a vezetőknek sem sikerült megvalósítaniuk az ígéreteket, és ebből következett egyenesen, hogy a pályán sem jöttek úgy az eredmények, ahogy elterveztük. Menekülhettem volna télen, de nem tettem, mert bíztam a csapatban, viszont most úgy néz ki, hogy ez a hajó elsüllyedt.

Nem kaptak értesítést Egerből

Borbély Zoltán, az MLSZ Sajtóirodájának vezetője a Rangadó.hu érdeklődésére elárulta, hogy az egri csapattól semmiféle hivatalos értesítést nem kapott a szövetség arról, hogy a hevesi klub nem áll ki a soron következő Pécs elleni bajnokiján, vagy idő előtt befejeznék a bajnokságot.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik