NB II

Üröm az örömben

A Mezőkövesd feljutott az élvonalba, de Lipusz Norbert ott már nem lesz a borsodiak játékosa.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nem hosszabbítja meg Lipusz Norbert szerződését az NB I-be feljutott Mezőkövesd-Zsóry. A 27 éves középpályás a Diósgyőr együttesében korábban már szerepelt az élvonalban, de az újonc borsodi klub színeiben úgy tűnik, nem léphet pályára. Az érthetően csalódott futballista a Rangadó.hu érdeklődésére elárulta, egyelőre nem tudja, mi lesz vele.

– Igazából nem nagyon indokolták a döntést – kezdte Lipusz Norbert. – Szóba került egy olyan lehetőség, hogy hosszabbítok, és akkor valahova kölcsönadnak, de ennek én magam túl sok értelmét nem látom. Nyilván csalódott az ember, de hát az élet megy tovább, ezzel nem nagyon tudok mit csinálni. Mivel még csak néhány napja tudom a tényt, nem is nagyon tudtam lépni a jövőmmel kapcsolatban. Még nem is tudok semmit mondani erről.

Ebben a szezonban húsz alkalommal lépett pályára az NB II Keleti-csoportjának bajnokcsapatában Lipusz Norbert. Véber György együttese elég viszontagságosan jutott fel a csúcsra.

– Természetesen nagyon jó érzés bajnoknak lenni. Örülök neki, hogy a városnak örömet okoztunk, és történelmet is írtunk azzal, hogy élvonalba került a klub. Voltak hullámhegyek és hullámvölgyek is a szezonban. Nagyon jól kezdtünk, de aztán valami megtört, és már nem jöttek az eredmények. A tavasznak azonban úgy álltunk neki, hogy mindent beleadunk. A vetélytársakat sikerült is két vállra fektetnünk, ami nagy lökést adott a folytatáshoz. Szerencsére az őszi szezonnal ellentétben most kitartott a lendületünk, és a végén sikerült feljutnunk a csúcsra – magyarázta a távozó középpályás.

Olvasói sztorik