NB I

DVTK: az első öt bajnoki idegenben?

A pálya átépítése miatt szorul ki a stadionból a Diósgyőr.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az Észak-Magyarország értesülései szerint az új szezon első öt bajnoki meccsét a pálya építése miatt nem hazai pályán vívja majd a Diósgyőr.

Szerda este Diósgyőrben járt a harmincéves szerb középpályás, Zoran Kosztics, és úgy tudni, tárgyalt Dudás Hunor ügyvezetővel. A DVTK kiszemeltje azonban nem edzett, és nem is maradt sokáig, mert elutazott Kazahsztánba, hogy anyagi jellegű vitáját megpróbálja rendezni legutóbbi klubjával.

Időközben Miskolcra érkezett a német kapus, Marcel Höttecke, aki korábban öt alkalommal védett a Bundesligában. Legutóbbi klubja az 1. FC Union Berlin volt, de korábban a Borussia Dortmundban is játszott.

A boon.hu nem először írta, hogy Diósgyőrben állítólag kapus-szűke van. Ribánszki László nem a DVTK-ban folytatja pályafutását, Tajti Norbert sorsa pedig a nyaralás-ügy miatt kérdéses, a Rangadó.hu úgy értesült, hogy Tomiszlav Szivics vezetőedző közölte vele, kereshet magának új csapatot, mert nem számít rá. A miskolciak a szombathelyi Rózsa Dániel megszerzését tervezik, és Ambrusics Róbert, valamint a kölcsönből visszatért Ivan Rados is az ő kapusuk.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik