NB I

Debrecenbe igazolt Horváth Zoltán

Az Egerből szerződtetett támadó hároméves megállapodást kötött a Magyar Kupa-címvédővel.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A DVSC-TEVA együttesével kezdte a felkészülést Horváth Zoltán, aki az előző szezont Egerben töltötte. Emlékezetes a Győrnek és az Újpestnek rúgott mesterhármasa a Ligakupában, de – különösen tavasszal – a bajnokságban is jó teljesítményt nyújtott. A Nyíregyházán nevelkedett 24 éves támadóval a debreceni klub hároméves szerződést kötött.

– Kezdetben nem sok lehetőséget kaptam Egerben, ám az Újpest elleni Ligakupa-meccsen sikerült gólokat rúgnom, innentől kezdve állandó csapattag lettem, folyamatosan játszottam – mesélte a DVSC honlapján Horváth Zoltán. – A szezon vége különösen jól sikerült számomra. Az Eger körül közben bizonytalanság alakult ki, sajnálom, hogy ilyen véget ért. A Debrecen megkeresésének nagyon örültem, remélem, sikerül itt is bizonyítanom. Tisztában vagyok vele, nem lesz egyszerű dolgom, de mindenképpen az a célom, hogy rendszeresen lehetőséget kapjak az első csapatban.

Orvosi vizsgálattal kezdtek

Kedden a DVSC labdarúgói számára véget ért a pihenő. Az Oláh Gábor utcai öltözőnél találkoztak, majd orvosi vizsgálatra mentek. Lucas Marcolini még nem tért vissza Brazíliából, ő később csatlakozik. Adamo Coulibaly plusz egy hét szabadságot kapott, de a szerződése június 30-ig szól, így elvileg mindenképpen edzésre kell jelentkeznie.

Stevo Nikolics is visszatért. A boszniai csatár az elmúlt egy évben a szlovák Spartak Trnavánál játszott kölcsönben, most a DVSC-vel kezdi a felkészülést, ám később dől el, marad-e a Lokinál, vagy máshol folytatja. Az előző szezont Létavértesen töltő tehetséges védő, Króner Martin is az első kerettel kezdi a felkészülést.

Olvasói sztorik