NB I

Mégis marasztalják

Új szerződést kínáltak a középpályásnak; Melczer Vilmos cáfolta azokat a híreszteléseket, miszerint Horváth Károly nem tart rá igényt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Siófok együttese az OTP Bank Liga utolsó fordulójáig küzdött a kiesés ellen, azonban az utolsó játéknapon nem sikerült legyőznie hazai pályán az Újpest csapatát, így búcsúzni kényszerült az élvonaltól. A mindent eldöntő összecsapáson nagyon fontos büntetőt hibázott a siófokiak házi gólkirálya, Melczer Vilmos, akiről a gárda vezetőedzője, Horváth Károly így nyilatkozott a sportnapilapban: „Több játékosunknak is lejár a szerződése. Ilyen Melczer Vilmos is, akivel nem kívánunk hosszabbítani. Nem a kihagyott sorsdöntő tizenegyese miatt, hanem azért, mert Vili a mezőnymunkában nem hozta azt, amit elvárnánk, csak a pontrúgásai voltak veszélyesek.”

A siófoki együttest összesen négy és fél éve erősítő középpályás a Rangadó.hu megkeresésére elmondta, érdekes módon a leírtaknak éppen az ellenkezője igaz!

– Ez azért nem teljesen így van. Az a cikk, amiben ezeket a dolgokat írták, abszolút nem igaz – szögezte le a 27 éves Melczer Vilmos, aki korábban az MTK csapatában is szerepelt. – Beszéltem Karcsi bával, és már a hír megjelenése előtti napon szerződéshosszabbítást kínált. Amikor megjelent ez a cikk, felhívtam és megkérdeztem, hogy akkor hogy is van ez a dolog? Erre azt válaszolta, hogy továbbra is él az ajánlata, szeretne hosszabbítani velem. A másik dolog, ami miatt sántít ez az ügy, hogy elvileg azt nyilatkozta Horváth Károly, hogy elégedetlen volt a játékommal. Na, most az összes bajnokin pályára léptem, ha valakivel nincsenek megelégedve, akkor valószínűleg nem játszik a meccseken.

Az idei szezonban hét találatig jutó középpályás arról is beszámolt, hogy a siófokiak szerződéshosszabbítási ajánlata még nem jelenti azt, hogy biztosan a Balaton-parton folytatja.

– Attól függetlenül, hogy felajánlották a maradás lehetőséget, még egyáltalán nem biztos, hogy Siófokon folytatom. Egyelőre kivárok, mert vannak más megkereséseim is, de ezekről még nem szeretnék többet elárulni. Egy hetet Erdélyben töltöttem a szüleimmel. Pihentünk, kirándultunk, kicsit sikerült feltöltődnöm. Most már a jövőmmel kapcsolatos dolgokra koncentrálok, és úgy gondolom, hogy a héten el is dől, hol folytatom a pályafutásom. Remélem, hogy minél előbb pont kerül az ügyem végére – mesélte Melczer Vilmos.

Olvasói sztorik