NB I

Távozik egy edző Siófokról

Az NB II-ben is Horváth Károly lesz a vezetőedző, de Mihalecz István önálló munkára vágyott.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Búcsúzott az első osztálytól az FGSZ Siófok, ám az élet nem állt meg a csapatnál. A héten megkezdődött a játéktér teljes felújítása: a pálya új gyepszőnyeget kap, illetve kiépül egy vízelvezető rendszer is. A beruházás a társasági adó terhére valósul meg, amelynek befejezési határideje június 24. A következő szezonban már kiváló minőségű pályán játszhatnak az egycsoportos másodosztályban. Hogy kik alkotják azt a csapatot, egyelőre nem tudni…

Az élvonalban szerepelt játékosok közül ugyanis Kurucz Péter, Melczer Vilmos, Gál András, Fejes András, Kecskés Tamás és Nyári Tibor iránt is van érdeklődés, és akadnak persze olyanok is, akik kölcsönben játszottak, például Máté János, Kiss Máté és Windecker József.

A lejárt szerződésű labdarúgókkal folyamatosan egyeztet Horváth Károly, aki továbbra is vezetőedzőként tevékenykedik a klubnál, de immár ifj. Mihalecz István nélkül. Az eddigi másodedzőnek lejárt a szerződése, és mivel önálló munkára vágyott nem hosszabbítottak.

A sonline.hu cikke szerint Mihalecz nagy valószínűséggel az ugyancsak NB II-es FC Ajka együttesénél dolgozik a következő szezontól.

Olvasói sztorik