NB I

Coulibaly maradhat a Lokiban

A DVSC a jelenlegi anyagi lehetőségeihez mérten megtette ajánlatát a francia gólkirály számára.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Bár a teljes magyar sajtó eligazolta már a debreceniek ászát a Lokiból, sőt a Győr és a Videoton nem titkolt szándéka megszerezni a játékost, a Cívishír úgy értesült, hogy Adamo Coulibaly és a DVSC minden részletben megállapodott, szóban már megegyeztek a hosszabításról és a felek hamarosan írásban is rögzítik a megállapodást. Ráadásul a Cívishír információi szerint, az nso.hu által megszellőztetett MTK-s Zsidai átigazolása mellett további kék-fehér játékosok megszerzése is tervben van a DVSC-nél, sőt nagy az esély, hogy az osztrák ajánlattal rendelkező Varga József is marad legalább egy évig Debrecenben.

Úgy tudjuk, a város- és a klubvezetés eltökélt szándéka, hogy egy ütőképes és a bajnoki győzelemre esélyes játékoskeret álljon össze a következő szezonra, mert, ne feledjük, 2014 áprilisában egy új húszezres stadiont kell majd nézőkkel megtölteni. Ez pedig egy középcsapattal nem fog menni – írja a civishir.hu

A DVSC reagált

A klub honlapja szerint a DVSC a jelenlegi anyagi lehetőségeihez mérten megtette ajánlatát a játékos számára. A csatár elmondása szerint Magyarországról és külföldről is kapott ettől jobb lehetőséget, ennek ellenére nem zárkózott el attól, hogy Debrecenben folytassa pályafutását, de gondolkodási időt kért, és a nyári szabadságról való visszatérése után kíván végleges választ adni a jövőjével kapcsolatban.

Olvasói sztorik