NB I

Szado-mazo szexhez hasonlított a meccs

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Diósgyőr – Pápa 1-1

Kovac Zoltán, DVTK: – Ez most arról szólt, hogy becsülettel, tisztességesen játsszuk le a mérkőzést. Gratulálok a Pápának, a Siófokot pedig sajnálom, mert nagyon szép eredményeket értek el. Ilyen foci, nem tehettünk nekik semmit. Voltak lehetőségeink, amiket nem tudtunk értékesíteni, de végül összejött az egyenlítés a szurkolóink előtt. Látványos, jó foci volt, de az első húsz percbe idegesek voltunk. Lassan aztán belejöttünk a meccsbe, és megérdemeltük volna, hogy megnyerjük a mérkőzést.

Tóth Bálint, Pápa: – Mentálisan nagyon rendbe voltunk, az első tizenöt perc a miénk volt. Utána volt egy holtpont, lüktetett a játék, voltak lehetőségek mindkét oldalon. Akkor úgy éreztem, hogy egy kicsit megtorpantunk, a félidő nagyon jókor jött. A szünetbe összeraktuk magunkat, két-három ember még sérülten is kitűnőre vizsgázott. A szerencse is mellénk állt hátul is és elől is. A sors fintora, hogy nem a mi kezünkbe volt a döntés, de a jó Isten megsegített minket, és az az alázat, ami kinn volt a részünkről a pályán, meghozta gyümölcsét.

Siófok – Újpest 0-1

Horváth Károly, Siófok: – Az akarással nem volt probléma, de egy ilyen mérkőzésen sokkal higgadtabban és pontosabban kell játszani. Kapkodóvá vált a játékunk, siettettük az eredményt, és elkövettünk egy olyan hibát, hogy kihagytuk a tizenegyest, ami még görcsösebbé tette a csapatot. A büntető volt a fordulópont, ott kellett volna profi módjára elvégezni, és akkor az egész gárda felszabadult volna a görcs alól. Köszönettel tartozom a játékosoknak, a szurkolók is elismerik az erőfeszítést, amit a tavasszal tettünk, de a sport az ilyen, vannak győztesek és vesztesek, mi most a másik oldalra kerültünk.

Marc Leliévre, Újpest: – Nem vagyok elégedett a tavasszal, számomra ez egy olyan szezon, ami nem tetszett. Most jön egy kis szabadidő, de nem szabad elengedniük magukat a játékosoknak. Beszéltünk már Kozma Istvánnal, hogy mit fogunk csinálni. Megyünk Belgiumba edzőtáborozni, utána meglátjuk, hogy mi lesz.

Videoton – Pécsi MFC 1-2

José Gomes, Videoton: – A mai mérkőzésen sokkal többet kellett volna tennünk a pályán a győzelemért. Egyáltalán nem vagyok elégedett azzal, amit a játékosoktól láttam. A Pécs megtette a magáét, de tudtuk, hogy egy jó csapatról van szó. Minden gratuláció megilleti őket a mai győzelemért. A labdarúgásban benne van az, hogy nyersz, döntetlent játszol, vagy vesztesz. Ez akkor zavaró igazán, ha nem teszünk meg mindent a pályán, és a csapat nem adja ki magából azt, amit tud. A jövőben mindenképp arra hivatott a csapat, hogy ennél sokkal jobban játsszon, és jobb eredményt érjen el. Három-négy helyen megerősítve a csapatot jövőre a bajnoki címért leszünk versenyben. Bár a mai meccsről ez nem mondható el, de az egész szezon során fantasztikus teljesítményt nyújtott az egész csapat, amiért mindenféleképpen dicséret jár.

Lőrincz Emil, Pécs: – Ugyanazokat a mentális dolgokat fel tudtuk vonultatni, amelyeket a múlt héten is. Úgy gondolom, hogy szervezettek voltunk, és minden játékos hozzátette a magáét. Nem érdemtelenül nyertünk, próbálkoztunk, voltak lehetőségeink az első félidőben is. A Videoton pályáján fordítani nem kis teljesítmény, minden gratuláció megilleti a csapatot.

MTK – Debrecen 3-1

Garami József, MTK: – Tischler Patrik visszatérésével lendületesek voltunk elől. A végjátékban minden összejöhet, de általában nem szokott úgy összejönni két meccs, ahogy most nekünk kellett volna. A közelmúltban gyengébben teljesítettünk, különböző okok miatt. Az utolsó három-négy forduló eredményei nem úgy alakultak, ahogy nekünk jó lett volna. Szép évünk volt, kialakult egy ütőképes csapatunk, amely időnként szépen, jól és eredményen játszott. Ennyire voltunk képesek, gratulálok a csapatnak, és köszönöm a közönség támogatását. A hagyományoknak megfelelően lesznek távozók, de remélem, azok közül, akik fontolgatják a váltást, és vannak lehetőségeik, lesznek olyanok is, akik maradnak.

Kondás Elemér, Debrecen: – A szerencséért tenni kell! Az első félidőben is rengeteg alkalommal elmentünk a hazaiak kapujához, és a második felvonásban is próbáltunk menni, de előfordult, hogy nulláról sem tudtuk bepasszolni a labdát. Ellenfelünknél ami kapura ment, abból gól lett, de nem adtuk fel, az utolsó pillanatig mentünk előre. Megvoltak a lehetőségeink, de sokkal jobban kellett volna sáfárkodnunk azokkal. Nagyon sok hibával játszottunk, ez pedig az ellenfél megbünteti. Ez egy bajnoki mérkőzés volt, ami tétre megy, mindenkinek úgy kellene játszania. Sérülések is közbeszóltak, de akkor is sokkal jobban kellett volna koncentrálni. Ameddig tart a bajnokság, addig kell játszani. Nem tetszett ez a mai meccs, és bizony belerondít az összteljesítményünkbe.

Haladás – Bp. Honvéd 1-1

Artner Tamás, Haladás: – Úgy érzem, az első félidő elfogadható volt, a második viszont kevésbé. Akkor már lehetett látni, hogy a Honvéd megelégedett a döntetlennel, őrizték az eredményt, nagyon nehéz volt ellenük játszani. Azt hiszem, hogy a csapatom a tavaszi szezonban ma futballozott a legtompábban, nehéz volt már pörögni. Nem kezdtük jól a meccset, a Honvéd nagyon szervezett, masszív csapat. Az első félidőben volt két nagy helyzetünk, ha abból az egyiket berúgjuk, akkor ki kellett volna jönnie a kispestieknek, és valószínűleg megnyertük volna a mérkőzést. Úgy gondolom, hogy igazságos döntetlen született. Gratulálok a Honvédnak a harmadik helyért, és gratulálok a csapatomnak az egész éves teljesítményért, mert megérdemelte ezt a helyezést.

Marco Rossi: – Tudtuk, hogy a Debrecen nem fog segíteni nekünk az eredménnyel, egész évben csak magunkra számíthattunk. A végén úgy néz ki, hogy felülkerekedtünk minden elemen, és meg lett a siker. Ma nem úgy játszottunk, ahogy szoktunk, a játékosok idegesebbek voltak, mint ahogy kívülről látszott. Az év elején és talán közben sem gondolta senki, hogy csak a Győr és Videoton előz meg minket. Hatalmas köszönet a játékosoknak, amiért végigdolgozták a szezont, és megtették, amit meg kellett. Külön köszönet a szurkolóknak, hiszen egész évben buzdítottak minket, és óriási számban jöttek el ide erre mérkőzésre is.

Egri FC – Győri ETO 2-3

Vojtekovszki Csaba, Eger: – Nagyon sok fiatal volt a mai csapatban, aki ma játszotta az első NB I-es meccsét. Azt gondolom, hogy ez mindenkinek nagy élmény, hogy megmutathatja azt, ami benne van, ha szeretne ebből a magyar fociból még profitálni, főleg egy bajnokcsapat ellen. Elégedett vagyok a fiúkkal, amit lehetett, azt megtettük. Az ellenfél ilyen összeállításban is erősnek bizonyult. Egy pici szerencsével a döntetlen meg lehetett volna, de gratulálok a Győrnek.

Pintér Attila, Győr: – Becsülettel tették a játékosok a dolgukat, sok energiát mozgósítottak. Amikor vezetett az ellenfél, akkor is hittek magukban, és próbáltak visszatámadni, próbáltak futballozni, már amennyire ezen a pályán lehetett. Voltak lehetőségeink, amiket elpuskáztunk, de most játszott így először a csapat, ezért kalapot kell emelni, hiszen sok fiatal és sok olyan játékos szerepelt, aki sérülésből tért vissza. A játékosok a bajnoki cím megnyerése után is megmutatták, hogy azt csinálják, amit a legjobban szeretnek. Minél több ilyen csapatra lenne szükség, akik a szívüket- lelküket kiteszik a pályára.

Ferencváros – Kaposvár 2-2

Ricardo Moniz (FTC): – Igazságos eredmény született. Besics, Leonardo, Bönig, Józsi és Csukics, mondhatni félcsapatnyi ember hiányzott. Az első félidei teljesítményhez gratulálni kell a csapatnak, de az ellenfélnek is, hiszen bátran játszottak. Elől nagyon veszélyes játékosai vannak a Kaposvárnak és kondicionálisan is jól bírták a meccset. Ha jövőre eredményesebbek akarunk lenni, akkor bele kell néznünk a tükörbe és kritikusnak kell lennünk önmagunkkal szemben. Nem véletlen, hogy az utolsó pillanatokban kaptunk egy ilyen szerencsétlen gólt, ha igazán profik vagyunk, ki kell játszani ilyenkor a hátralévő időt, főleg egy ilyen közönség előtt, főleg, ha van esély még a negyedik helyre. A legegyszerűbb dolgokban hibáztunk, ami rámutat az egész évben elkövetett hibáinkra, és arra, hol kell erősítenünk a csapaton. Közel voltunk a teljesítőképességünk határához, de Debrecenben is majdnem megtörtént, hogy az utolsó percben pontokat vesztettünk, és ugyanez volt ma is. Böde Dani akár gólkirály is lehetett volna, de nem éreztük mindenkin, hogy arra törekedne, hogy kiszolgálja őt. Ha a bajnoki címért akarunk harcba szállni, akkor mindenképpen erősítenünk kell. És le kell vonni néhány fájó következtetést néhány játékossal kapcsolatban. A flegmaság az egyik nagy hibánk, ez többször is előjött. Az első, a Honvéd elleni meccsünktől máig elkísért ez minket, és vállalom a felelősséget azért, hogy ezt a flegmaságot nem tudtam eltüntetni. Köszönet a közönségnek, hogy a nehezebb pillanatokban is mellettünk álltak, fantasztikusak voltak a szurkolóink egész évben.

Prukner László, Kaposvár: – Nagy birkózás volt. Szezonvégi játékot produkált mindkét gárda. Fáradtan, megviselten játszottak a csapatok. Mi nagyon örülünk az egy pontnak. Az őszi szezonunk megfelelő volt, de a tavasszal elveszítettünk néhány olyan mérkőzést, amiben nem volt benn a vereség. Ezek miatt elégedetlen vagyok, de pici gyógyír, hogy az utolsó két meccsen viszonylag jól teljesítettünk.

Paks – Kecskemét 0-1

Tomiszlav Szivics, Paks: – Ha szex, akkor ez nekem szado-mazo volt, ahogy az egész tavasz is. Gratulálok a Kecskemétnek a győzelemhez, én pedig szeretnék mindenkitől elbúcsúzni. A vágyam az volt, hogy elmenjek egy olyan helyre, ahol sok szurkoló van. Ilyen vagyok, ez engem felpörget. Diósgyőr egy ilyen hely lesz.

Horváth Ferenc, KTE: – Számomra egy jó szexhez hasonlított ez a meccs. Volt benne minden: húztuk amíg lehetett, a vége pedig csodálatos lett. Ilyen volt az egész évünk, ezért köszönet jár mindenkinek! Két olyan csapat játszott, amelynek nem volt tét, de ez nem látszott. Nagyon jó meccsen nyerni akart mindenki. Úgy éreztem, aki az első gólt szerzi, annak sikerülhet ez, igazam lett.

forrás: kecskemetite.hu

Olvasói sztorik