NB I

Verebes mágus csapatába igazol

A kilenc éve Győrben játszó Szasa Sztevanovics utolsó szezonjára készül: valószínűleg decemberig véd.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szasa Stevanovics, a bajnoki aranyérmes Győri ETO FC kapusa a Kisalföld olvasóinak kérdésére válaszolt, online interjú formájában.

A Bajnokok Ligája-selejtezővel kapcsolatban elárulta, elsősorban a kazahsztáni vagy a lichtensteini bajnokkal szeretnének játszani, s leginkább a skót Celtic-et és a román Steauát akarják elkerülni, mivel nekik sokkal nagyobb tapasztalatuk van a BL-ben. Főtáblára kerülés esetén a Barcelonát, a Real Madridot és a Juventust is nagyon szívesen fogadnák Győrben. A felkészülést egy hónappal az első selejtezőmeccset megelőzően, június 15-én kezdik.

Emlékezetes, hogy a rutinos kapus a Ferencváros elleni mérkőzés első félidejének hajrájában megsérült. Ezzel kapcsolatban elmondta, hogy még mindig fáj a háta, ezért minden nap kezelésre jár. Az orvos szerint még két-három hét kell, hogy pályára tudjon lépni, tehát a tervek ott lehet a csapattal a felkészülés első napján.

Sztevanovics többször elmondta, hogy bajnokként akar visszavonulni, és a Bajnokok Ligájában is ki szeretné próbálni magát.

– Természetesen állok a kihívás elé. Abban az esetben, ha sikerül továbbjutni a BL csoportkörébe, akkor tavasszal is pályára lépek, de ha nem jutunk el odáig, akkor az év végén valószínűleg átadom a helyemet a kapuban – szögezte le a szerbiai hálóőr, aki azt is elárulta, hogy hamarosan már az öregfiúk-csapatban fog védeni. – Győrben tervezem a jövőmet, a klubban fogok dolgozni az újabb ETO-sikerekért. A tárgyalás már folyamatban van Tarsoly Csabával, hogy pontosan milyen feladatom lesz. Már megbeszéltem Verebes mágussal, vár engem a csapatban, szívesen a rendelkezésére állok.

Az olvasók a várható igazolásokról, erősítésekről is kérdezték a csapatkapitányt, aki úgy reagált, hogy egy olyan játékost, mint Coulibaly, szívesen látna az együttesben.

– Hallottam még több nevet is, akiket a klub szeretne leigazolni. Reálisan két-három új játékos érkezése várható. Ha azonban egyetlen új játékost sem sikerül igazolni, úgy gondolom, akkor is képes lesz a bajnokcsapat a BL-csoportkörébe kerülni.

A teljes online interjú ide kattintva olvasható!

Olvasói sztorik